Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ĆPUNY NA ĆWICZENIA WOJSKOWE!
5 godzin(y) temu
Ezotoriusminimus
Myślisz się w każdym aspekcie swojej wypowiedzi.
Nie jestem ani rezerwistą, ani tym bardziej WOTowcem.
Owszem, w mojej rodzinie są korzenie wojskowe oraz wartości patriotyczne, mój ojciec ŚP służył w marynarce wojennej później był marynarzem, dziadek służył w marynarce a wujek w wojskach chemicznych.
Ja choć chciałem pójść do armii w młodym wieku, niestety się to nie udało.
Mimo wszystko żyje mi się w naszym kraju bardzo dobrze, podoba mi się wolność jaką tu jeszcze mamy, utożsamiam się z naszą kulturą, korzeniami i nie oddam tego byle śmieciom zza Buga, Wołgi czy innej Leny!
Wy młodzi nie macie żadnych wzorców, dlatego wraz z takimi ludźmi jak Eps, zaciągniemy was na front jesli taka potrzeba zajdzie 😎
Myślisz się w każdym aspekcie swojej wypowiedzi.
Nie jestem ani rezerwistą, ani tym bardziej WOTowcem.
Owszem, w mojej rodzinie są korzenie wojskowe oraz wartości patriotyczne, mój ojciec ŚP służył w marynarce wojennej później był marynarzem, dziadek służył w marynarce a wujek w wojskach chemicznych.
Ja choć chciałem pójść do armii w młodym wieku, niestety się to nie udało.
Mimo wszystko żyje mi się w naszym kraju bardzo dobrze, podoba mi się wolność jaką tu jeszcze mamy, utożsamiam się z naszą kulturą, korzeniami i nie oddam tego byle śmieciom zza Buga, Wołgi czy innej Leny!
Wy młodzi nie macie żadnych wzorców, dlatego wraz z takimi ludźmi jak Eps, zaciągniemy was na front jesli taka potrzeba zajdzie 😎