Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
19.03.2025, 14:46
Recka krótka...
Szczera...
Prawdziwa...
Czasami są momenty, że człowiek chce zamówić sobie towar od jakiegoś lokalnego piekarza, ale wie że chlebek, który dostanie jest albo nie na naturalnym zakwasie, albo z dodatkami "poprawiającymi jakość" albo jakimiś sztucznymi aromatami ogarniającymi pulchność czy wagę produktu by się zgadzała.
To takie małe przytoczenie, które mam za każdym razem jak o tym pomyślę, chcąc sobie skombinować Mefka skąd indziej niż od Esco.
Już tu kilka recek dość obszernych ode mnie poszło, więc nie ma sensu pisać na nowo tego samego albo czarować z trip raportem, który jest za każdym razem ( przynajmniej dla mnie ) zajebisty, obojętnie jaka dawka dobierze się do moich neuronów.
Ale nie tak, że sobie chwalę bo było fajnie, nie zawsze tak jest, a jak mi coś nie pasuje zawsze o tym napiszę, zresztą wystarczy dobrze przejrzeć wątek.
Obecny towar to jest mefedronowy sztos i oby w ofercie był jak najdłużej!
W dużym skrócie:
- Nadal dla mnie to TOP1 jeśli chodzi o krajówkę
- czysty
- bezwonny
- nie piekący towar
Bezzjazdowy, pamiętać oczywiście należy o nawodnieniu które jest absolutną podstawą aby potem nie było halo panie.
Polecam z całego mojego mefedronowego serduszka.
Dziękuję Escobar

![[Obrazek: 1qaz1qaz2.jpg]](https://i.ibb.co/Sw2SCc8R/1qaz1qaz2.jpg)