Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-BMC
może inaczej...
są osoby które miały do czynienia z różnymi nowościami, swoje z nimi przeszły i wybrały dla siebie to - co im najbardziej odpowiada - i dziś sobie jadą na tym, co wg. ich subiektywnej oceny jest dla nich zadowalające czy nie powiedzieć spełniające ich oczekiwania. Ja dla przykładu mefka to na nic bym nie zamieniła.
no i są ludziki, które prócz dajmy na to nic innego niż rodzinkę CMC nie znają, takim to się jakakolwiek nowość przyda
oczywiście bez urazy dla fanów tej substancji, sama fanką poniekąd jestem, ale aby na tym jechać dzien w dzień to nie...
właśnie pisze to z perspektywy osoby, która bardzo dużo "testowała nowości"
- ja już swój święty gral wybrałam, może 3BMC by spełniło kogoś, nie wiem... ja podziękuję.
są osoby które miały do czynienia z różnymi nowościami, swoje z nimi przeszły i wybrały dla siebie to - co im najbardziej odpowiada - i dziś sobie jadą na tym, co wg. ich subiektywnej oceny jest dla nich zadowalające czy nie powiedzieć spełniające ich oczekiwania. Ja dla przykładu mefka to na nic bym nie zamieniła.
no i są ludziki, które prócz dajmy na to nic innego niż rodzinkę CMC nie znają, takim to się jakakolwiek nowość przyda
oczywiście bez urazy dla fanów tej substancji, sama fanką poniekąd jestem, ale aby na tym jechać dzien w dzień to nie...właśnie pisze to z perspektywy osoby, która bardzo dużo "testowała nowości"
- ja już swój święty gral wybrałam, może 3BMC by spełniło kogoś, nie wiem... ja podziękuję.
| Wiadomości w tym wątku |
|
RE: 3-BMC - przez Twilight Sparkle - 22.03.2023, 00:21
RE: 3-BMC - przez voice.of.voiceless - 22.03.2023, 07:41
RE: 3-BMC - przez Twilight Sparkle - 22.03.2023, 21:19
RE: 3-BMC - przez DarkSonia - 22.03.2025, 19:15
|