Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zapasy przed banem w NL
(24.03.2025, 17:45)horsii napisał(a): Soniu, "rynek" nie bedzie tego "chciał" po delegalu, bo
1. będzie nielegalne
2. nie będzie na to takiego popytu żeby usprawiedliwić produkcję
Pytam garstke uzytkowników, czy robią sobie po prostu jakis stash z rzeczami które lada chwila znikną i raczej nie wrócą... a ty coś o potrzebach rynku i że "jak sie chce to można"... no proszę cię, o czym ty mówisz?
horsii ja się wypowiadam z pkt widzenia użytkownika, nie vendora
Co będzie chciał rynek - tego nie wiesz! natomiast - ja wiem czego ja chcę, a Ty wiesz czego Ty chcesz.
zazwyczaj jest tak, że jak czegoś nie ma, to rynek ratuje się analogami/zamiennikami czasami wychodzi to na dobre czasami w druga stronę..
ja osobiście nigdy nie myślałam o zapasach, może dlatego, że nie jestem tak wjebana w ćpanie ( chociaż wielu sądzi inaczej ) jak czegoś nie ma mówi się trudno.
Dąże cały czas bardziej pod margines tego, żeby rzucić ćpanie - i czasami taki delegal może nam w tym pomóc ( wiem że to temat rzeka tak tylko nawijam temat ).
Jasne, że jak by mi czegoś bardzo brakkowało, a dany vendor miał tego jeszcze ostatki to takie "lekkie" zapasy by się zrobiło, DLA SIEBIE ale nie widzę w tym jakiejs przyczyny aby się nad tym rozdrabniać, tak jak wspomniałam na wstępie, wypowiadam się jako użytkownik nie jako vendor, który być może chcąc ratować zarówno swoją dupę jak i dupe swojego rynku zbytu takie zapasy - to dla niego podstawa - i tu mnie akurat nic nie dziwi w tej kwestii

(24.03.2025, 17:56)Lukas1985 napisał(a): Ostatni etap będzie jak będzie można sobie kupić 2-3 substancje po wymieszaniu których i odparowaniu będzie gotowy wyrob.
Dziś tak mamy chociażby w przypadku amfy lub czegoś co ją przypomina ( lub ma przypominać ).Mieszanka chuj wie czego, byle jebło i trzymało długo.