Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zapasy przed banem w NL
24.03.2025, 18:29
(24.03.2025, 18:20)M7G9O napisał(a): Substancje które wymienili tutaj horsii Lukas1985 i Czeslawo to zdaje się dosyć wyszukane związki i trzeba mieć chęci i ciekawość do ich testowania, a samo to już powoduje, że mniej osób je zna i nikt po banie nie będzie ich szukał, więc raczej nie będzie się opłacało odpalać labu, żeby syntezować coś takiego.
Obstawiam, że takich "koneserów" przeróżnych związków jest znacznie mniej niż ludzi pokroju mnie czy Ciebie DarkSonia czyli "walnę sobie mefika albo cmc i będzie git."
A to przekłada się na znacznie mniejszy popyt.
bo trzeba rozróżnić, koneserów od ludzi, którzy ćpaja to co znają już jakiś czas ...
niektórzy ciągle ( od lat ) nie potrafią sobie znaleźć swojego ulubionego smakołyku, i będą tęsknili za rzeczami który były kiedyś albo które pojawiają się sporadycznie
Ja święta nie jestem, i swoje przetestowałam, ale jedyne czego się naumiałam z tymi nowościami, że nie warto sobie marnować zdrowia, ale niech każdy ćpa wg. własnego uznania, bo to co piszę to nie atak do ludzi którzy chłona tony np NEPa czy ALFY albo kopanej AMFY ... każdy ma swój święty gral. ( albo go dopiero szuka )