Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
(03.04.2025, 17:50)horsii napisał(a): Może ma przepierdoloną tolerke, skąd wiesz. Taką w chuj przepierdoloną.
Kurwa taka smierc przez przedawkowanie stymulantow to jest koszmarna, przeczytajcie se to. Trzeba byc jebnietym i to ciezko żeby sie, raz, próbowac zabic dwójką nepa, a dwa, w ogółe nepem.
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6002430/
Fakt koleś jest w ciągu od ponad dwóch lat, jeśli chodzi o RC to co zakup kupuje sobie coś innego, praktycznie zawsze coś ma przy sobie i zawsze na "czymś" jest.
Dlaczego założyłem ten temat... pamiętam jak zaczynał zabawę z tym wszystkim i od samego początku on reagował na to wszystko inaczej, tam gdzie inni latali wystrzeleni on twierdził że jego to uspokaja i motywuje... Żadnych zwał nigdy itp. Zioła nie pali bo twierdzi że go speeduje...
Drogi podania również w zależności od humoru.
Ostatnie pół roku jednak coś się zmieniło, zaczyna coś słyszeć i ogólnie jakiś depresyjny, praktycznie każdy temat kończy się słowami "a yebać to..."
Próbujemy dotrzeć trochę do gościa stąd też moje pytanie.
Nadmienie że typ ma 40 lat, z 65-70 kg, skurczybyk z tych "żylastych" twardy jest do wszystkiego czy to chlanie, czy zapierd...nie, ćpanie i nikt by nigdy nie powiedział że cokolwiek bierze.
Pocieszające jedynie jest to że po tym zdarzeniu chyba zaczyna mu się nudzić zabawa z RC.
Ano... czas pokaże.
Edit: przypomniało mi się... Pamiętam jak zamawiał kiedyś metamfetamine w jednym ze sklepów z tego forum, walił krechę zrobił co miał zrobić a po 3-4 godzinach szedł normalnie spać... Qrwa ja po tym nie spałem 24h
"...im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było..."