Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
04.04.2025, 08:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.04.2025, 08:48 przez Rweqerew333.)
To co piszesz wskazywało by na to, że ma psychozę spowodowaną zażywaniem substancji - co zdarza się stosunkowo często przy zażywaniu stymulantów typu NEP.
Możliwe, że sobie coś wkręcił, boi się przyznać - stąd takie zachowania.
Ja tkwiłem w psychozie rok zostawiając dla siebie całą swoją wkręte. Nikt nie miał pojęcia przez co przechodzę.
Dopiero jak mi całkiem szajba odbiła i zacząłem gadać niestworzone rzeczy - trafiłem do szpitala psychiatrycznego, który jak ręka odjął wszystkie paranoje.
Twój kolega również powinien trafić do takiego szpitala po próbie samobójczej gdzie powinni się nim zaopiekować, zapodać odpowiednie leki i wyprowadzić go na normalne myślenie.
Możliwe, że sobie coś wkręcił, boi się przyznać - stąd takie zachowania.
Ja tkwiłem w psychozie rok zostawiając dla siebie całą swoją wkręte. Nikt nie miał pojęcia przez co przechodzę.
Dopiero jak mi całkiem szajba odbiła i zacząłem gadać niestworzone rzeczy - trafiłem do szpitala psychiatrycznego, który jak ręka odjął wszystkie paranoje.
Twój kolega również powinien trafić do takiego szpitala po próbie samobójczej gdzie powinni się nim zaopiekować, zapodać odpowiednie leki i wyprowadzić go na normalne myślenie.