Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
18.04.2025, 19:02
Wydaje mi się, że to może być kwestia tego jak mocno w dniu spożywania byłeś lub nie byłeś wyjebany z serotoniny.
Ja po MMCkach raz mam okropną zwałę, a raz nie mam jej prawie wcale.
Jeśli miałeś odpowiednio długi detoks i poleciałeś kilkanaście godzin na 4MMC, wyssało Cię z serotoniny, to faktycznie na następny dzień jest kaplica i nawet najbrzydsze okno niemiłosiernie zachęca do skoku.
Jeśli walisz w ciągu, to mefa będzie ciągnęła głównie z dopaminy, którą na następny dzień masz już na takim poziomie, żeby przynajmniej nie podciąć sobie żył nożem kuchennym podczas robienia śniadania, a do braku sero jesteś "przyzwyczajony"
Taka luźna teoria.
Ja po MMCkach raz mam okropną zwałę, a raz nie mam jej prawie wcale.
Jeśli miałeś odpowiednio długi detoks i poleciałeś kilkanaście godzin na 4MMC, wyssało Cię z serotoniny, to faktycznie na następny dzień jest kaplica i nawet najbrzydsze okno niemiłosiernie zachęca do skoku.
Jeśli walisz w ciągu, to mefa będzie ciągnęła głównie z dopaminy, którą na następny dzień masz już na takim poziomie, żeby przynajmniej nie podciąć sobie żył nożem kuchennym podczas robienia śniadania, a do braku sero jesteś "przyzwyczajony"
Taka luźna teoria.