Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nie ma już jazdy - metoda na zjazdy (jedna z wielu)
22.04.2025, 17:35
Lukas jak zwykle niezadowolony
Zdaje się, że to kryzys wieku średniego.
Klikając w tytuł "metoda" - w liczbie pojedynczej I "jedna z wielu" liczyłeś na kompleksowy poradnik łagodzenia zjazdu?
Wolność słowa na szczęście polega na tym, że kiedy mam czas i ochotę wzbogacić forum o jedną metodę to mogę to zrobić bez konieczności pisania pełnego elaboratu o wszystkich pozostałych.
Gdybym chciał być uszczypliwy... jedzenie to podstawowa potrzeba fizjologiczna. O sraniu też trzeba Ci przypominać na forum?
Zdaje się, że to kryzys wieku średniego.Klikając w tytuł "metoda" - w liczbie pojedynczej I "jedna z wielu" liczyłeś na kompleksowy poradnik łagodzenia zjazdu?
Wolność słowa na szczęście polega na tym, że kiedy mam czas i ochotę wzbogacić forum o jedną metodę to mogę to zrobić bez konieczności pisania pełnego elaboratu o wszystkich pozostałych.
Gdybym chciał być uszczypliwy... jedzenie to podstawowa potrzeba fizjologiczna. O sraniu też trzeba Ci przypominać na forum?
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę