Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
24.04.2025, 19:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.04.2025, 19:28 przez Rweqerew333.)
Ja w sumie raczej też nigdy nic nie odczułem na żołądku po 3-cmc. Myślę, że to może być bardziej kwestia osobnicza.
Może warto było by przebadać bebechy JureKiler ?
W moim przypadku po mefedronie akurat czuje, że coś mi siadło na żołądek - nie jest to jakiś ból albo zgaga, a bardziej uczucie jak bym wypił coś gazowanego.
Weźmy pod uwagę też, że właśnie święta były a w ich trakcie często je się ciężej strawne rzeczy i też w niemałych ilościach.
Ja przyznam, że miałem trochę zgagę przez świąteczne jedzenie poprzedzone maratonem mefedronowym.
Ale szybko przeszło mimo wszystko.
Jak już wszystko schodziło i powstrzymałem się od dalszego objadania w srogich ilościach to zarzuciłem jedną tabletkę Rennie i już w porządku
Może warto było by przebadać bebechy JureKiler ?
W moim przypadku po mefedronie akurat czuje, że coś mi siadło na żołądek - nie jest to jakiś ból albo zgaga, a bardziej uczucie jak bym wypił coś gazowanego.
Weźmy pod uwagę też, że właśnie święta były a w ich trakcie często je się ciężej strawne rzeczy i też w niemałych ilościach.
Ja przyznam, że miałem trochę zgagę przez świąteczne jedzenie poprzedzone maratonem mefedronowym.
Ale szybko przeszło mimo wszystko.
Jak już wszystko schodziło i powstrzymałem się od dalszego objadania w srogich ilościach to zarzuciłem jedną tabletkę Rennie i już w porządku