Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
27.04.2025, 22:18
Wziąłem 25 gr, i nie jestem zawiedziony - nie tylko ja ale znajomi tez.
Produkt jest w formie kamyków, od mlecznych po niemalże przezeroczyste, wymieszanych z takimi drobnym, malutkimi, naprawdę małymi białymi kryształkami. Trochę "miału" tez jest no ale trudno, aby cos tam się nie rozwaliło, rozjebało w trakcie transportu itd. Tak czy inaczej, wiekszosc produktu nie jest w pudrze. Niektóre kryształki to swoją drogą wyglądały niemalże jak meth, takie ladne
Nie wiem komu trzeba tu działanie NEPa opisywac
dziala dokladnie tak jak powinien - silny stymulant. Mocne pobudzenie, zarówno psychiczne jak i fizyczne i umiarkowana euforia (stymulantowa). Znajomy mi powiedział, że pali się bardzo dobrze, ja też odrobinę spróbowałem przyjarać i jestem podobnego zdania, choć vapo stymulantów to nie moja bajka.
Podsumowując, bardzo dobry NEP, nic tylko brac.
Produkt jest w formie kamyków, od mlecznych po niemalże przezeroczyste, wymieszanych z takimi drobnym, malutkimi, naprawdę małymi białymi kryształkami. Trochę "miału" tez jest no ale trudno, aby cos tam się nie rozwaliło, rozjebało w trakcie transportu itd. Tak czy inaczej, wiekszosc produktu nie jest w pudrze. Niektóre kryształki to swoją drogą wyglądały niemalże jak meth, takie ladne
Nie wiem komu trzeba tu działanie NEPa opisywac
dziala dokladnie tak jak powinien - silny stymulant. Mocne pobudzenie, zarówno psychiczne jak i fizyczne i umiarkowana euforia (stymulantowa). Znajomy mi powiedział, że pali się bardzo dobrze, ja też odrobinę spróbowałem przyjarać i jestem podobnego zdania, choć vapo stymulantów to nie moja bajka. Podsumowując, bardzo dobry NEP, nic tylko brac.