Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Głupota głupotą pogania głupotę
03.05.2025, 13:11
Blade12
A napisałem w temacie @"Nightmares" 2 posty gdzie go żegnam a on obraził się po moich słowach, że płacze tu ciągle że się wykończy, Sonia go umoralnia, że serducho mu padnie a on no no mhm tak tak i cały czas to samo.
Tylko stwierdziłem, żeby przestał z siebie taką pizdę robić a otrzymałem odpowiedzi o zabijaniu ludzi, dzieci - że @"Nightmares" napisał, że gania 9 latke i ucieka max. 4.5km i pozniej no, - żeby mnie zderwować.
Myśle, że opisałem logicznie sytuacje jak ktoś nie śledził X czasu.
I nie szanuję czegoś takiego - stąd ten wątek. Tzw. skarga na użytkowików - zgłoszenie. i tyle.
Już ostatnio za wjazdy na rodzinę były ostrzegawcze @"M7G9O" . Chochlik ? Z tego co pamiętam.
Skoro forum nie wprowadza heroiny, morfiny, opioidów - ze względów bezpieczeństwa to trzymajmy również kulturę - a przyjdzie ktoś nowy zobaczy, że taki @"Nightmares" pisze co by z dziećmi robił to jest chore przecież.
(02.05.2025, 17:36)Inferno napisał(a): @"Nightmares" Widzisz — nie przyszedłem z kazaniem, tylko z szacunkiem i klepnięciem piony na drogę.
Twoje słowa mocne, ale też prawdziwe. Ja ciągotki mam, to fakt -
ale ogarniam je jak bootloader system po formacie
i tyle mi trzeba, żeby stać na swoim miejscu bez popłynięcia.
Ty rób, jak Ci serducho podpowiada
— serio, to Twoja droga, nie moja do oceny.
Nie przedłużajmy jak taniego dramatu na Polsacie
– bo jak pożegnanie trwa za długo, to może wcale nie trzeba się żegnać.
Wariacie – powodzenia, serio.
Z fartem i czystą głową.
A napisałem w temacie @"Nightmares" 2 posty gdzie go żegnam a on obraził się po moich słowach, że płacze tu ciągle że się wykończy, Sonia go umoralnia, że serducho mu padnie a on no no mhm tak tak i cały czas to samo.
Tylko stwierdziłem, żeby przestał z siebie taką pizdę robić a otrzymałem odpowiedzi o zabijaniu ludzi, dzieci - że @"Nightmares" napisał, że gania 9 latke i ucieka max. 4.5km i pozniej no, - żeby mnie zderwować.
Myśle, że opisałem logicznie sytuacje jak ktoś nie śledził X czasu.
I nie szanuję czegoś takiego - stąd ten wątek. Tzw. skarga na użytkowików - zgłoszenie. i tyle.
Już ostatnio za wjazdy na rodzinę były ostrzegawcze @"M7G9O" . Chochlik ? Z tego co pamiętam.
Skoro forum nie wprowadza heroiny, morfiny, opioidów - ze względów bezpieczeństwa to trzymajmy również kulturę - a przyjdzie ktoś nowy zobaczy, że taki @"Nightmares" pisze co by z dziećmi robił to jest chore przecież.