Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
%Majóweczka%
08.05.2025, 20:46
Ludzie, wszystko rozumiem – majówka, piwko i grill to obowiązkowe rzeczy dla Polaka, ale dlaczego tyle osób jeździ najebanych?
Jak w tym kraju ma być dobrze, skoro tyle ludzi pije więcej niż wielbłąd?
Ludzie, jechałem parę kilometrów za miasto lokalną drogą do ziomeczka i nagle trzask poduszki wywaliło, a auto straciło prawe drzwi.
Dlaczego ta morda, która była najebana, jechała tak, że zaczęła mnie wyprzedzać od prawej strony? Tak wjechał zjeb po trawie na centymetry między rowem z wodą, a moim autem po lewej, przy prędkości ponad 90 km/h skasował mi połowę auta, parę odrapań, kilka siniaków, ale auto jest do kasacji.
Tak się auto poskładało, że straż pożarna musiała nas wyciągać.
Gość też dobrze „zadzwonił” i wydmuchał coś koło 2 promili. Kurwa, jak można tak najebanym jechać?
Kto był kierowcą? Ojciec trójki dzieci, który jechał z żonką po wódeczkę. Jak w tym kraju ma być dobrze, skoro tyle alkusów wielopokoleniowych?
Zoabaczą pijanego za kierownicą, od razu wpierdol spuszczam, bo to śmieci ludzkie, dość, że sami ryzykują
to przypadkowe osobom życie odbierają...
Jak w tym kraju ma być dobrze, skoro tyle ludzi pije więcej niż wielbłąd?
Ludzie, jechałem parę kilometrów za miasto lokalną drogą do ziomeczka i nagle trzask poduszki wywaliło, a auto straciło prawe drzwi.
Dlaczego ta morda, która była najebana, jechała tak, że zaczęła mnie wyprzedzać od prawej strony? Tak wjechał zjeb po trawie na centymetry między rowem z wodą, a moim autem po lewej, przy prędkości ponad 90 km/h skasował mi połowę auta, parę odrapań, kilka siniaków, ale auto jest do kasacji.
Tak się auto poskładało, że straż pożarna musiała nas wyciągać.
Gość też dobrze „zadzwonił” i wydmuchał coś koło 2 promili. Kurwa, jak można tak najebanym jechać?
Kto był kierowcą? Ojciec trójki dzieci, który jechał z żonką po wódeczkę. Jak w tym kraju ma być dobrze, skoro tyle alkusów wielopokoleniowych?
Zoabaczą pijanego za kierownicą, od razu wpierdol spuszczam, bo to śmieci ludzkie, dość, że sami ryzykują
to przypadkowe osobom życie odbierają...
| Wiadomości w tym wątku |
|
%Majóweczka% - przez Czeslawo - 08.05.2025, 20:46
RE: %Majóweczka% - przez doxyou - 08.05.2025, 21:04
RE: %Majóweczka% - przez Czeslawo - 08.05.2025, 21:16
RE: %Majóweczka% - przez Chochlik - 08.05.2025, 21:06
RE: %Majóweczka% - przez monio - 09.05.2025, 09:05
RE: %Majóweczka% - przez Metykatykot - 10.05.2025, 15:50
RE: %Majóweczka% - przez horsii - 10.05.2025, 16:00
RE: %Majóweczka% - przez Czeslawo - 10.05.2025, 16:33
RE: %Majóweczka% - przez Czeslawo - 06.07.2025, 12:21
|