Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie
10.05.2025, 11:06
Hej, tak się składa że ja jestem starym kwasiarzem i co prawda ze sklepu nie zamawiałem bo mamy zapasy Alicji na rok. Jeśli chodzi o działanie tej substancji no to trzeba brać pod uwagę że po 40-60 minutach od rozpoczęcia ssania i żucia kwacha zaczyna się visual i absurd. Trzeba sobie zarezerwować 6-12h (chyba że ktoś dorzuca). Dobrze by było żeby był ktoś kto nie wrzuca żeby przypomnieć ci rzeczewistosc. Fajnie jest na imprezę wrzucić sobie 1/4.
Raz zjadłem 6, trwało to 24 godziny i rwałem trawę z ziemi na kolanach na polu robiąc Rejtana.
Jeśli chodzi o visuale to na 1/4 bedzie wszystko troche giętkie, troche pływało
Jak więcej to zaczynają się niesamowite kolory a obrazy zaczynają żyć.
Fajnie się oglądało internatellar jak już schodziło.
Dla mnie kwasior działa jak reset i czysta karta mentalnie.
O czym się nie pomyśli to przemyślisz to, poznasz cegłę co do ziarenka piasku w glinie.
Jest się również podatnym na sugestie, ktoś może wmówić największy absurd i włącza się panika.
Generalnie stan jest bardzo trudno opisywałby natomiast powiedziałbym że doświadczenia są czasem wręcz mistyczne.
No i śmiechu co nie miara
Osobiście uważam że jest to najlepsze co może być przez wzgląd jak się czuje później. No i z uzależnieniem ciężko bo robi się bardzo szybko tolerancja więc najlepiej to z 2tyg- miesiąc przerwy.
Poza tym nie ciągnie tak bo przecież odpierdala ci po tym jednak trochę i może nie jest to właściwy moment :p
Pozdrawiam 🫡
Raz zjadłem 6, trwało to 24 godziny i rwałem trawę z ziemi na kolanach na polu robiąc Rejtana.
Jeśli chodzi o visuale to na 1/4 bedzie wszystko troche giętkie, troche pływało
Jak więcej to zaczynają się niesamowite kolory a obrazy zaczynają żyć.
Fajnie się oglądało internatellar jak już schodziło.
Dla mnie kwasior działa jak reset i czysta karta mentalnie.
O czym się nie pomyśli to przemyślisz to, poznasz cegłę co do ziarenka piasku w glinie.
Jest się również podatnym na sugestie, ktoś może wmówić największy absurd i włącza się panika.
Generalnie stan jest bardzo trudno opisywałby natomiast powiedziałbym że doświadczenia są czasem wręcz mistyczne.
No i śmiechu co nie miara

Osobiście uważam że jest to najlepsze co może być przez wzgląd jak się czuje później. No i z uzależnieniem ciężko bo robi się bardzo szybko tolerancja więc najlepiej to z 2tyg- miesiąc przerwy.
Poza tym nie ciągnie tak bo przecież odpierdala ci po tym jednak trochę i może nie jest to właściwy moment :p
Pozdrawiam 🫡