Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Krypto płatności, czy da się bezpieczniej?
27.05.2025, 01:07
Pomijając już kwestię poradnika, który notabene każdy powinien przeczytać i się zastosować (o ile nie znacie innych sposobów, które macie pewność, że działają).
To od początku, od kiedy zacząłem interesować się tematem vendorów w clearnecie... Chodziło mi po głowie jedno pytanie.
Które w sumie zapomniałem zadać, więc zrobię to teraz.
Dlaczego wszyscy, a przynajmniej większość vendorów oferuje i preferuje płatności w szpiegowalucie? (BTC)
Ja rozumiem, że vendorów stać, żeby wszystkie te środki dobrze pomiksować, wyprać i bez żadnego ryzyka zamienić na gotówkę...
Ale nam jako kupującym płacenie za pomocą bitcoina drastycznie uderza w anonimowość (którą każdy rozsądny stara się trzymać na najwyższym poziomie).
To od początku, od kiedy zacząłem interesować się tematem vendorów w clearnecie... Chodziło mi po głowie jedno pytanie.
Które w sumie zapomniałem zadać, więc zrobię to teraz.
Dlaczego wszyscy, a przynajmniej większość vendorów oferuje i preferuje płatności w szpiegowalucie? (BTC)
Ja rozumiem, że vendorów stać, żeby wszystkie te środki dobrze pomiksować, wyprać i bez żadnego ryzyka zamienić na gotówkę...
Ale nam jako kupującym płacenie za pomocą bitcoina drastycznie uderza w anonimowość (którą każdy rozsądny stara się trzymać na najwyższym poziomie).
| Wiadomości w tym wątku |
|
Krypto płatności, czy da się bezpieczniej? - przez HeisenBerg - 23.05.2025, 21:49
RE: Krypto płatności, czy da się bezpieczniej? - przez doxyou - 27.05.2025, 01:07
RE: Krypto płatności, czy da się bezpieczniej? - przez HeisenBerg - 27.05.2025, 18:27
|