Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
Cześć,
Tak, Ci pisałem, że nie mogę podjąć teego gołębia, bo urządzenie działa w trybie serwisowym, a przekonanie jest dość silne graniczące z pewnością,
że niebieski samochód obsesyjnie przygląda się naszym karmnikom… ale to niezwykli pasjonaci skrzynek, to zawodowcy.
Staneli około 150 metrów od obiektu obserwowanego i przy użyciu lornetki się wpatrują… kurwa, ale cwaniacy, pewnie zawsze lubili obserwować migrację żurawi, ale że tych jest mało, przerzucili się na skrzynie… naprawdę konkretni.
Cóż to raczej pojedyńczy przypadek pasji, która komuś "przeszkadza.
Będziemy musieli się dogadać, ale to już prywanie w wiaomośc.
Mówię Wam prawdziwy dzień "kłusownika".
High-LifeMarket - w kontakcie.
Tak, Ci pisałem, że nie mogę podjąć teego gołębia, bo urządzenie działa w trybie serwisowym, a przekonanie jest dość silne graniczące z pewnością,
że niebieski samochód obsesyjnie przygląda się naszym karmnikom… ale to niezwykli pasjonaci skrzynek, to zawodowcy.
Staneli około 150 metrów od obiektu obserwowanego i przy użyciu lornetki się wpatrują… kurwa, ale cwaniacy, pewnie zawsze lubili obserwować migrację żurawi, ale że tych jest mało, przerzucili się na skrzynie… naprawdę konkretni.
Cóż to raczej pojedyńczy przypadek pasji, która komuś "przeszkadza.
Będziemy musieli się dogadać, ale to już prywanie w wiaomośc.
Mówię Wam prawdziwy dzień "kłusownika".
High-LifeMarket - w kontakcie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !