Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dyscyplina trzeźwości - czyli co robić, by być wytrwałym
30.05.2025, 09:22
Nie wiem czy mój wpis będzie tutaj miał jaki kolwiek sens, ale na bank zgodzę się z Dead Nightmares odnośnie uzależnienia od nietrzeźwości u większości ludzi.
U mnie niestety jest to całkowicie na odwrót, jakby nie patrzeć moment w którym skończył się Hex parę lat wstecz, był momentem gdzie nic nie brałem aż do 2023.
Nigdy nie przejawialem "głodu" i innych objawów odnośnie odstawienia, jak nie ma to trudno i żyjemy dalej mimo problemów z jakimi borykam się od urodzenia a które przy obecnym życiu zawodowym zaczynają nie tyle co przeszkadzać , co dokuczają
a takich przerw jak u lajfika to nawet nie liczę.
Ciężko jest powiedzieć że ktoś jest "czysty" jeżeli w tle są inne rzeczy od których człowiek jest uzależniony badz był w przeszłości
Mnie tylko cieszy fakt że dorosłem na tyle, żeby iść do lekarza żeby mieć na smyczy swoje schorzenie.
Ja to się dziwię naprawdę czasami, że lubicie być aż tak roztrzepanymi i mocno pobudzonymi, do tego stopnia że nie kończycie ponad połowy czynności rozpoczętej, zmieniacie w trakcie tematy rozmowy itp
mi to w chuj przeszkadza w życiu codziennym, a wy świadomie dążycie do tego stanu.
Dziwnie z was ludzie
Kurwa odbiegłem od tego do czego miałem się rzeczywiście odnieść
a teraz zapomniałem co dokładnie chciałem napisać
U mnie niestety jest to całkowicie na odwrót, jakby nie patrzeć moment w którym skończył się Hex parę lat wstecz, był momentem gdzie nic nie brałem aż do 2023.
Nigdy nie przejawialem "głodu" i innych objawów odnośnie odstawienia, jak nie ma to trudno i żyjemy dalej mimo problemów z jakimi borykam się od urodzenia a które przy obecnym życiu zawodowym zaczynają nie tyle co przeszkadzać , co dokuczają
a takich przerw jak u lajfika to nawet nie liczę.Ciężko jest powiedzieć że ktoś jest "czysty" jeżeli w tle są inne rzeczy od których człowiek jest uzależniony badz był w przeszłości
Mnie tylko cieszy fakt że dorosłem na tyle, żeby iść do lekarza żeby mieć na smyczy swoje schorzenie.
Ja to się dziwię naprawdę czasami, że lubicie być aż tak roztrzepanymi i mocno pobudzonymi, do tego stopnia że nie kończycie ponad połowy czynności rozpoczętej, zmieniacie w trakcie tematy rozmowy itp
mi to w chuj przeszkadza w życiu codziennym, a wy świadomie dążycie do tego stanu.Dziwnie z was ludzie
Kurwa odbiegłem od tego do czego miałem się rzeczywiście odnieść
a teraz zapomniałem co dokładnie chciałem napisać