Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
Chodzi o to, że między 4-6 dni śmigam normalny (powiedzmy). W tych dniach nie ma żadnych problemów z wykonywaniem rzeczy,. Po czym nadchodzi dzień i wszystkie te malutkie objawy nierzeczywistości które napotkałem w ciągu tych relaksacyjnych dzióbków przychodzą razem i ż 50- 100 krotnie zwiększona mocą przeprowadzają atak . Na tyle precyzyjny że w ten jeden dzień, czasem dwa jestem całkowicie odcięty od rzeczywistości (oczywiście w tym czasie NEP skitrany w słoiku pod ścisłą ochroną
)
NEP który doleciał do mnie w tym tygodniu wydaje się być innym sortem niż ten sprzed dwóch miesięcy.
Tzn. chęci co do ogólnego działania są kilkukrotnie zwielokrotnione. Jednocześnie trzeba się pilnować, bo granica pomiędzy byciem aktywnym, a wystrzelonym jest bardzo cienka. Mocne to nieziemsko. No i jak na razie na plus jest to, że w ciągu tych 5 dni nie doświadczyłem żadnych, choć by najmniejszych oznak cieni zerwanej bani. Ogólne samopoczucie na bardzo dobrym poziomie (załączony program - nie nachalny optymistą) i mam nadzieję, że tak pozostanie.
Gastro to nie,, zwykła regularna szamka
)NEP który doleciał do mnie w tym tygodniu wydaje się być innym sortem niż ten sprzed dwóch miesięcy.
Tzn. chęci co do ogólnego działania są kilkukrotnie zwielokrotnione. Jednocześnie trzeba się pilnować, bo granica pomiędzy byciem aktywnym, a wystrzelonym jest bardzo cienka. Mocne to nieziemsko. No i jak na razie na plus jest to, że w ciągu tych 5 dni nie doświadczyłem żadnych, choć by najmniejszych oznak cieni zerwanej bani. Ogólne samopoczucie na bardzo dobrym poziomie (załączony program - nie nachalny optymistą) i mam nadzieję, że tak pozostanie.
Gastro to nie,, zwykła regularna szamka