Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pierwsza, ważna przygoda
2C-B to raczej taka zabawka bym powiedział, aniżeli środek do poważnej introspekcji. Jasne, to psychodelik, ale nie spodziewaj się po tym jakichś kosmicznych rozkmin, wglądu w siebie i ogólnie tego typu spraw.
Jeśli masz takie problemy, jakie opisałeś, to samymi psychodelikami się z tym nie uporasz. Bardo wątpliwe. Psychodeliki to nie są czary ze ojebiesz blotter i zmądrzałeś. Można zmądrzeć a może też być w drugą strone. Nierzadko "mądrzeje" sie na następne 2-3 dni i na tym sie kończy, może i tak z tobą być, jak ci nie odpierdoli. W mojej opinii to wypadałoby się bardziej doprowadzić do troche bardziej "wyjściowego" stanu bo ładować psychodeliki z takim burdelem, będąc uzależnionym, mieszając wszystko z wszystkim to daleko nie zajedziesz, jak ty palisz zioło caly dzień i boisz się po bułki wyjść to to średnio brzmi jeszcze kłaść na to blotter.
Nie wiem jaki ty byś chciał set & setting zrobić biorac pod uwage że z domu sie boisz wyjść - chodzi mi o to, że s&s to nie jest tylko gdzie siedzisz naćpany, tylko w jakim jesteś stanie, jak ten psychodelik bierzesz. Wszystkie "brudy" potem będziesz miał wyciągnięte.
Małe (ale podkreślam: małe) dawki grzybów, albo jakieś rzeczy typu 4-HO-MET mogą być w porządku na poczatek, albo niewielkie dawki LSD, ponizej/ok. 100 mikrogramów tak na zapoznanie się, żeby ci dupy nie urwało, myśle że byłyby w porządku. No ale to jakbyś troche bardziej stanął na nogi psychicznie myśle.
Nie wiem, niech sie inni też wypowiedzą.
Na pewno ci nie zaszkodzi jak przestaniesz w kółko palić.
Jeśli masz takie problemy, jakie opisałeś, to samymi psychodelikami się z tym nie uporasz. Bardo wątpliwe. Psychodeliki to nie są czary ze ojebiesz blotter i zmądrzałeś. Można zmądrzeć a może też być w drugą strone. Nierzadko "mądrzeje" sie na następne 2-3 dni i na tym sie kończy, może i tak z tobą być, jak ci nie odpierdoli. W mojej opinii to wypadałoby się bardziej doprowadzić do troche bardziej "wyjściowego" stanu bo ładować psychodeliki z takim burdelem, będąc uzależnionym, mieszając wszystko z wszystkim to daleko nie zajedziesz, jak ty palisz zioło caly dzień i boisz się po bułki wyjść to to średnio brzmi jeszcze kłaść na to blotter.
Nie wiem jaki ty byś chciał set & setting zrobić biorac pod uwage że z domu sie boisz wyjść - chodzi mi o to, że s&s to nie jest tylko gdzie siedzisz naćpany, tylko w jakim jesteś stanie, jak ten psychodelik bierzesz. Wszystkie "brudy" potem będziesz miał wyciągnięte.
Małe (ale podkreślam: małe) dawki grzybów, albo jakieś rzeczy typu 4-HO-MET mogą być w porządku na poczatek, albo niewielkie dawki LSD, ponizej/ok. 100 mikrogramów tak na zapoznanie się, żeby ci dupy nie urwało, myśle że byłyby w porządku. No ale to jakbyś troche bardziej stanął na nogi psychicznie myśle.
Nie wiem, niech sie inni też wypowiedzą.
Na pewno ci nie zaszkodzi jak przestaniesz w kółko palić.
| Wiadomości w tym wątku |
|
Pierwsza, ważna przygoda - przez lawaszz - 07.06.2025, 23:45
RE: Pierwsza, ważna przygoda - przez horsii - 08.06.2025, 01:51
RE: Pierwsza, ważna przygoda - przez Demilich - 08.06.2025, 08:47
RE: Pierwsza, ważna przygoda - przez lawaszz - 28.06.2025, 07:43
RE: Pierwsza, ważna przygoda - przez Chochlik - 28.06.2025, 07:57
RE: Pierwsza, ważna przygoda - przez lawaszz - 28.06.2025, 08:15
RE: Pierwsza, ważna przygoda - przez Dafidov - 28.06.2025, 08:25
RE: Pierwsza, ważna przygoda - przez Rweqerew333 - 28.06.2025, 10:04
RE: Pierwsza, ważna przygoda - przez Dafidov - 28.06.2025, 10:10
RE: Pierwsza, ważna przygoda - przez rrrr41 - 29.06.2025, 19:30