Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
10.06.2025, 14:17
(09.05.2025, 11:42)Lukas1985 napisał(a): ..............
A Ci wszyscy co cpaja po kilka lat i każdy nowy sort daje im euforię xD przestańcie w to wierzyć. Ja siedzę w tym prawie 11 lat z czego ćpałem 5 i to w takich ilościach, że niektórzy przez całe życie tego nie przecpaja więc coś tam wiem.
no widzisz, a inni może
- ćpali mniej,
- albo więcej...
albo kurfa sypali inne kreski ( hutsze, gruPsze, albo kurFa pozawijane ) i zapijali to zielona herbata z dużą dawką witaminy C

jprd seriiijooo?? tak szufladkuyjesz każdego i ich te jak to mówisz tolerki?
nie oceniaj "ćpunów" przez pryzmat własnych doświadczeń bo prócz tego, że wywołasz kolejną gówno burzę ( zresztą zaraz będzie - nie słuchajcie jej bo pierdoli głupoty )
nie odpowiesz wprost na pytanie - od czego to zależy, zresztą co ludzik to osobne "odbudowywanie tolerki"
znowu wchodzi w grę łopatologiczne tłumaczenie - jak trening - ponoć jestem ćpunką, a robię lepsze czasy na 2 km niż moja koleżanka, która ani nie ćpa ani nie pali i weśś tu teraz jej to wytłumacz albo chociaz spróbuj na tym forum to ogarnąć - tak szczerze NIE DASZ RADY - aaa że trening? no to tu też Cię zagne bo ona trenuje 7 lat a ja dopiero rok ... a może głowę też idzie "wytrenować" wpadłeś na to? zresztą sa na to pewne dowody ( jak i dowody z odbudowywaniem receptorów czy nawet budowy nowych haha
ale to ponoć Ty jesteś oczytany a pierdzielisz takie farmazony ) to jaką kto ma tolerke zależy OD NIEGO SAMEGO od całokształtu jego życia | snu | diety | supli | zapierdolu życiowego | czy oczywiście samej JAKOŚCI tego co ćpaaaa
a nie... bo zajezdżasz receptory i chuj... "BO JA TAK MIAŁEM"
dlatego TWOJE RADY od dawna sa dla mnie "takie se" ...
NIE, nie mówię, że jesteś glupi ( bo nie jesteś ), ani że idioota czy jakiś ŁEP ... po prostu oceniasz ludzi w dużej mierze przez pryzmat swoich własnych doświadczeń, a jak wiadomo - no każdy Lukasie ma inny ten pryzmat doświadczeń czyt. dalej inne życie, i jego doświadczenia praktycznie z każdym narkotykiem czy piciem nawet głupiej kawy będzie inne.