Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
GRADOBICIE V - DarkSonia
11.06.2025, 17:48
![[Obrazek: cooltext434334352720768.png]](https://i.ibb.co/BgknM4G/cooltext434334352720768.png)
Częśc piąta
Jako nowy redaktor pragnę powitać was w piątej odsłonie GRADOBICIA (Ciekawe czy wyrzucą mnie z tej roboty tak szybko jak ze wszystkich poprzednich
).
).Tym razem pod lupę wzięliśmy użytkowniczkę DarkSonia , która z wynikiem 55.56% (prawie jak Nawrocki) zwyciężyła w ankiecie dotyczącej wyboru kolejnego kandydata do GRADOBICIA.
Dziękuję osobom, które zdecydowały się odpowiedzieć i wspomóc rozwój redakcji.
A w przypadku kolejnych edycji liczę na jeszcze większą aktywność!
A w przypadku kolejnych edycji liczę na jeszcze większą aktywność!Poniżej zamieszczam anonimowe odczucia członków naszego forum dotyczące Pani potocznie nazywanej Andżeliną 

.
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
💥Siema! Aktywność jej na forum jest moim zdaniem trochę wymuszona i czuję że wypowiada się pod większością postów na siłę tylko aby nabić ich liczbę.
Ale nie mówię o jej całej aktywności ponieważ dziewczyna ma trochę wiedzy i nie z jednego pieca chleb jadła potrafi dużo pomóc przy wyborze.
Ostatnimi czasy zauważyłem że chyba jest na odwyku bo coś wspominała i bierze silne leki bo jej posty dość dziwnie wyglądają 😆.
W życiu prywatnym myślę że jest to bardzo ciekawa osoba jak większość nas ale trochę pogubiona, na forum chciałaby być ekspertem ale wiemy że jak ktoś robi to na sile to wychodzi
Jeszcze gorzej.
Prywatnie myślę że mógłbym ją polubić ale nic o niej nie wiem.💥
💥Aktywność na forum: Bardzo aktywna użytkowniczka, ale pod warunkiem, że dzięki tej aktywności załapie się na nagrody za aktywność.
💥Aktywność na forum: Bardzo aktywna użytkowniczka, ale pod warunkiem, że dzięki tej aktywności załapie się na nagrody za aktywność.
Gdy tej pewności nie ma - aktywność jest znikoma.
W życiu prywatnym wyobrażam sobie ją jak taką typową laskę dla której najważniejsza jest zabawa i imprezy, ładnie zrobione paznokcie i karnet na solarium.
Irytuje mnie, że zawsze prawie z każdym się kłóci nawet w tematach o których ma bladego pojęcia.
W życiu prywatnym wyobrażam sobie ją jak taką typową laskę dla której najważniejsza jest zabawa i imprezy, ładnie zrobione paznokcie i karnet na solarium.
Irytuje mnie, że zawsze prawie z każdym się kłóci nawet w tematach o których ma bladego pojęcia.
Przydałoby się trochę więcej pokory i czasem zamiast się kłócić powiedzieć przepraszam i przyznać komuś rację, jeśli się myliła.
Poza tym ogólnie wesoła, sympatyczna i zwariowana osoba.💥
💥Jej aktywności jakiś czas temu była bardzo duża, teraz ostatnim czasem coś mało ją widać na forum i mniej się udziela.
No nie wiem, nie znam jej osobiście, znam ją tylko z forum, ale twierdzi, że ma pracę że ma mieszkanie i jakoś sobie tam żyje, co nie zmienia faktu, że ma problemy z mefedronem a poucza innych, że mają nie ćpać.
Co robi dobrze?
💥Jej aktywności jakiś czas temu była bardzo duża, teraz ostatnim czasem coś mało ją widać na forum i mniej się udziela.
No nie wiem, nie znam jej osobiście, znam ją tylko z forum, ale twierdzi, że ma pracę że ma mieszkanie i jakoś sobie tam żyje, co nie zmienia faktu, że ma problemy z mefedronem a poucza innych, że mają nie ćpać.
Co robi dobrze?
Ciężko określić, irytuje mnie to w niej, że poucza innych że mają nie ćpać a sama siedzi w tym uzależnieniu mimo, że twierdzi, że ćpa raz na dwa tygodnie czy coś.
Czy ją lubię? No czasem się sprzeczamy, ale nie wydaje się być szkodliwą osobą.💥
💥Aż za dużo teorii spiskowych (też lubię, ale lubię weryfikować WSZYSTKO)
Zbytnie czepianie się o wszystko (choć ostatnio cicho z jej strony)💥
💥Potrafi walczyć na argumenty, nie daje się łatwo sprowokować, twarda babka z jajami jeśli miałby być film vegi o takich jak ona to by się nazywał "kobiety forum".
Czy ją lubię? No czasem się sprzeczamy, ale nie wydaje się być szkodliwą osobą.💥
💥Aż za dużo teorii spiskowych (też lubię, ale lubię weryfikować WSZYSTKO)
Zbytnie czepianie się o wszystko (choć ostatnio cicho z jej strony)💥
💥Potrafi walczyć na argumenty, nie daje się łatwo sprowokować, twarda babka z jajami jeśli miałby być film vegi o takich jak ona to by się nazywał "kobiety forum".
Ma charakter swój, nie daje sobie w kaszę dmuchać i jest forumową miss💥
💥DarkSonia niewątpliwie ma/miała (bo ostatnio sporo mniej się udziela) wkład w życie i funkcjonowanie forum.
Uważam ją za osobę ogólnie przyjazną i odgórnie nastawioną pozytywnie do większości użytkowników, aczkolwiek faktycznie często lubi wdawać się w minikonflikty na czacie.
Sonia często uważa, że jej racja jest "najmojsza i mojsza niż twoja" i żadne argumenty w takiej chwili do niej nie docierają.
Trzeba przyznać, że kiedy bierze udział w "walce" o nagrody, to jej posty często są low quality i mogą być uznawane za spam, ale kiedy chce to potrafi wykrzesać z siebie odrobinę zaangażowania i wiedzy.
Zdaje się, że jest lubiana przez większość użytkowników, w tym również przeze mnie (z małymi przerwami - ale ćpuny się szybko godzą
), więc jej osobę oceniam ogólnie pozytywnie.💥.
.
💥Cześć nie znam zbytnio kobity, ale wydaje sie być bardzo aktywna na forum i bardzo zaangażowana w życie forum. w życiu prywatnym wyobrażam sobie ją jako kobitke która chodzi na dyskoteki i wali mefa w kiblu a potem szaleje na parkiecie
nie irytuje mnie i wydaje sie że jest bardzo gadatliwa bo na każdy temat sie udziela💥
💥Dark Sonia, czy uważam za kompetentną?
-Raczej tak, ale tylko w zakresie jej ulubionych substancji.
Czy mam jakieś szczególne wspomnienia w sprawie konwersacji bądź znajomości z Sonią?
-Dark Sonia jak wskazuje sam Nick, mam część swojej natury dość ciemną, ale jak w przyrodzie, poburzy wychodzi słońce
.
Czy kiedykolwiek mnie zaskoczyła negatywnie, czy pozytywnie?
-Zaskakuje mnie ciągłe jej miłość do mefedronu na nie zmienionym poziomie.
Gdybym miał do wydania w weekend 5000 zł, jakbyś je z nią wydał?
-Dobre pytanie! To zależy od niej, na ile, by mi pozwoliła poszaleć i jak bardzo jest otwarta na nowe znajomości
.
W jakiej dyscyplinie sportowej stałabyś z Dark Sonia w szranki?
-To zależy, w jakie sporty lubię, mam kilka ulubionych pytanie co Ona na to?
Co myślisz na temat połączania Dark Sonia + dopalacze?
-Ciemność widzę ciemność!
Za jakiego człowieka ją uważasz? Napisz w jednym zdaniu.
-Za osobę o skomplikowanym charakterze, co może być ekscytujące!💥
────────────────────────────────────────────────────────────────────────-Raczej tak, ale tylko w zakresie jej ulubionych substancji.
Czy mam jakieś szczególne wspomnienia w sprawie konwersacji bądź znajomości z Sonią?
-Dark Sonia jak wskazuje sam Nick, mam część swojej natury dość ciemną, ale jak w przyrodzie, poburzy wychodzi słońce
.Czy kiedykolwiek mnie zaskoczyła negatywnie, czy pozytywnie?
-Zaskakuje mnie ciągłe jej miłość do mefedronu na nie zmienionym poziomie.
Gdybym miał do wydania w weekend 5000 zł, jakbyś je z nią wydał?
-Dobre pytanie! To zależy od niej, na ile, by mi pozwoliła poszaleć i jak bardzo jest otwarta na nowe znajomości
.W jakiej dyscyplinie sportowej stałabyś z Dark Sonia w szranki?
-To zależy, w jakie sporty lubię, mam kilka ulubionych pytanie co Ona na to?

Co myślisz na temat połączania Dark Sonia + dopalacze?
-Ciemność widzę ciemność!

Za jakiego człowieka ją uważasz? Napisz w jednym zdaniu.
-Za osobę o skomplikowanym charakterze, co może być ekscytujące!💥
.
Parę słów od Proboszcza
💥
![[Obrazek: Grad.jpg]](https://i.ibb.co/wZ3tZxxr/Grad.jpg)
Sonia! Pamiętaj, że to wszystko jest zabawą. Nie bierz do siebie negatywnych komentarzy i nie obrażaj się na nas! To tylko luźne przemyślenia.
A te pozytywne niech będą motorem napędowym.
Wszystkie wasze odpowiedzi zamieściłem, zachowując wasza anonimowość, jednak jeżeli ktoś chce zdradzić, która wypowiedź należy do niego - Śmiało!
A te pozytywne niech będą motorem napędowym.

Wszystkie wasze odpowiedzi zamieściłem, zachowując wasza anonimowość, jednak jeżeli ktoś chce zdradzić, która wypowiedź należy do niego - Śmiało!

Zapraszam do wzięcia udziału w kolejnej ankiecie dotyczącej wyboru następnego kandydata, która pojawi się niebawem.
Pozdrawiam cieplutko!
![[Obrazek: Grad.jpg]](https://i.ibb.co/wZ3tZxxr/Grad.jpg)

![[Obrazek: GrdI.jpg]](https://i.ibb.co/JFMghGZ1/GrdI.jpg)