Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
20.06.2025, 10:46
Ten mef jest czysty niczym łza urojona pierwszego dnia. Jest łagodny dla aplikacji i nie powoduje żadnych uboków nawet zwała była znikoma praktycznie wcale jej nie odczułem.
Substancja: 4-MMC
Czas działania: pełna godzina
Parcie na dorzutki: ogromne
Co do samego działania tutaj euforia powoduje dziecięca radość i przypomina najlepsze pierwsze chwile z dzieciństwa jakie pamiętamy. I piszę tutaj tak całkiem serio. Speeda zbytnio nie odczułem no może gdzieś lekko w tle ale nie był on nachalny główną rolę w tej czwórce grała serotonina. Ciepło, pozytywny stan utrzymywał się do godziny jak już wyżej wspomniałem.
Substancja: 4-MMC
Czas działania: pełna godzina
Parcie na dorzutki: ogromne
Co do samego działania tutaj euforia powoduje dziecięca radość i przypomina najlepsze pierwsze chwile z dzieciństwa jakie pamiętamy. I piszę tutaj tak całkiem serio. Speeda zbytnio nie odczułem no może gdzieś lekko w tle ale nie był on nachalny główną rolę w tej czwórce grała serotonina. Ciepło, pozytywny stan utrzymywał się do godziny jak już wyżej wspomniałem.