Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
23.06.2025, 17:49
Nikt nikogo nie pomawia, a Ty Lifeisbrutal nie siej już fermentu, jeśli nie lubisz, kiedy się to robi w Twoją stronę, bo potem płaczesz jak dziecko i każdemu skarżysz.
Przyrównałam to do 3CMC ponieważ tego typu efekty bywał tylko właśnie w przypadku 3CMC ... okropny zapach + pieczenie
z kolei same sorty 3CMC od Escobar to sobie chwalę, zresztą wystarczy poczytać moje recki ( dość obszerne ) gdzie są praktycznie same plusy.
- nie podoba mi się zapach, wręcz dusi, jest nie przyjemny, bardzo chemiczny, 3CMC które ma pablo to przy tym pachną a inne, pachną zdecydowanie mniej intensywniej
- pali jak cholera, no wybacz że taka delikatna jestem, może ty lubisz jak Ci się komora wyżera, ja nie lubię się kaleczyć ... ten sort jest ewidentnie nie dla mnie.
Daj se coś na rozluźnienie - bo ewidentnie jesteś bardzo spięty.
AChochlik wybaczam, jemu całe forum wybacza, chorych trzeba wspierać
liczę , że kiedyś się ogarnie.
ale Ty "Lifik" boże kochany rpzestań juz być tak przewrazliwony na swoim punakcie, nie chcesz dostawać tego typu odzywek to nie szczyp, bo potem jest co jest... i jeszcze to pierdolenie na czacie. Grzecznie proszę zwolnij. Bo ja Ci nic nie zrobiłam, a skoro nie chcesz być traktowany w ten sposób, nie traktuj nikogo w ten sposób podobnie... a skoro nie rozumiesz czegos takiego jak ODPOWIEDŹ... to do uja pana nie zadawaj głupich pytań, które przypadkiem Cię potem obrażają.
A póki co nie siej fermentu którego nie ma. To moja opinia, lepiej popatrz co Ty piszesz i bierzesz "razem z ziomkiem" :*
Przyrównałam to do 3CMC ponieważ tego typu efekty bywał tylko właśnie w przypadku 3CMC ... okropny zapach + pieczenie
z kolei same sorty 3CMC od Escobar to sobie chwalę, zresztą wystarczy poczytać moje recki ( dość obszerne ) gdzie są praktycznie same plusy.
- nie podoba mi się zapach, wręcz dusi, jest nie przyjemny, bardzo chemiczny, 3CMC które ma pablo to przy tym pachną a inne, pachną zdecydowanie mniej intensywniej
- pali jak cholera, no wybacz że taka delikatna jestem, może ty lubisz jak Ci się komora wyżera, ja nie lubię się kaleczyć ... ten sort jest ewidentnie nie dla mnie.
Daj se coś na rozluźnienie - bo ewidentnie jesteś bardzo spięty.
A
liczę , że kiedyś się ogarnie.ale Ty "Lifik" boże kochany rpzestań juz być tak przewrazliwony na swoim punakcie, nie chcesz dostawać tego typu odzywek to nie szczyp, bo potem jest co jest... i jeszcze to pierdolenie na czacie. Grzecznie proszę zwolnij. Bo ja Ci nic nie zrobiłam, a skoro nie chcesz być traktowany w ten sposób, nie traktuj nikogo w ten sposób podobnie... a skoro nie rozumiesz czegos takiego jak ODPOWIEDŹ... to do uja pana nie zadawaj głupich pytań, które przypadkiem Cię potem obrażają.
A póki co nie siej fermentu którego nie ma. To moja opinia, lepiej popatrz co Ty piszesz i bierzesz "razem z ziomkiem" :*