Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
Odebrałem piątke przed weekendem, niestety nie zrobiłem zdjęcia, ale temat wygladał praktycznie jak na foto tutaj; https://dopal.org/showthread.php?tid=219...#pid133450 Zapach znikomy, typowy dla mefedronu, nie śmierdzi typowym chlorowym smrodem.
Działanie, czas trwania efektów itd - bombki ok. 2,5h czapy i trochę after effects, sniff troche krocej. Nie ma zbyt duzej roznicy w porownaniu do poprzedniego sortu moim zdaniem. Zjadłem tylko trzy czy tam cztery belki, reszte oddałem koledze, rowniez był zadowolony. Nie ma sie moim zdaniem rozpisywac nie wiadomo o czym, no bo jest tak jak wczesniej czyli zajebiscie. xd tylko brać.
Działanie, czas trwania efektów itd - bombki ok. 2,5h czapy i trochę after effects, sniff troche krocej. Nie ma zbyt duzej roznicy w porownaniu do poprzedniego sortu moim zdaniem. Zjadłem tylko trzy czy tam cztery belki, reszte oddałem koledze, rowniez był zadowolony. Nie ma sie moim zdaniem rozpisywac nie wiadomo o czym, no bo jest tak jak wczesniej czyli zajebiscie. xd tylko brać.