Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
24.06.2025, 19:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.06.2025, 19:50 przez Rweqerew333.)
Ostatnio raczej wolę zdecydowanie NEPa, niemniej jednak po dwutygodniowym ciągu ten się skończył, więc wziąłem się za konsumpcję ICE'a. Po jednym dniu przerwy klepło jak zwykle (czyli potężnie). Oczywiście temat wali po nosie srogo ale równie mocno rozpiera po nim euforia.
Oceniam sort z przed dobrych kilku tygodni : nie wiem jaki jest teraz ale wtedy nietypowo dostałem mocno mleczne ale lekko żółte kamulce, które mam wrażenie nieco się pociły w worku. Mówię nietypowo bo zwykle były to raczej białe suche jak pieprz kryształy.
Mimo wszystko moc mam wrażenie była jeszcze większa niż zwykle i duże zaskoczenie, że po zjedzeniu dychy NEPa w dwa tygodnie jeszcze jakkolwiek ta trója na mnie działała.
Oczywiście mogę polecić, bo jak chodzi o jakość - tutaj jest niezmiennie - sztos.
Oceniam sort z przed dobrych kilku tygodni : nie wiem jaki jest teraz ale wtedy nietypowo dostałem mocno mleczne ale lekko żółte kamulce, które mam wrażenie nieco się pociły w worku. Mówię nietypowo bo zwykle były to raczej białe suche jak pieprz kryształy.
Mimo wszystko moc mam wrażenie była jeszcze większa niż zwykle i duże zaskoczenie, że po zjedzeniu dychy NEPa w dwa tygodnie jeszcze jakkolwiek ta trója na mnie działała.
Oczywiście mogę polecić, bo jak chodzi o jakość - tutaj jest niezmiennie - sztos.