Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
26.06.2025, 06:22
Wam też tak długo Leca paki? Ostatnia 5 dni
Teraz zamówione w *********** i opłacone BTC..mamy czwartek..i cisza..spam też sprawdzałem
Do dziś nic a zamówienie ***** czerwiec..zero kontaktu ani tu ani na mailu..może mod.w końcu wrzucic jakiś mój o tym??????
Bo może tutaj odpisz albo na PW Vendor jak go oznaczę!
High-LifeMarket
Ktoś ma jakiś kontakt z Vendorem?????
Mega 👌🏼
Bo tydzień czekam i zero odezwu nawt. Ktoś nie wierzy mogę wrzucić tu rozmowym. W sumie jednostronnemmm.
No i mnie się nie odezwał od niedzieli. Paczki nadal nie ma i cisza.
High-LifeMarket sprawdź maila i PW na forum 👊🏼🤘🏼
.....
Lifeisbrutal ile czekałeś od zamówienia tego do odbioru???
A ja czekam już 6dni.. i chuj bede Marudził bo każdy by się wkurwi,..hajs BTC w ******* a do dziś nic nie przyszło. Jak w tym tygodniu nie będzie to sorry bracie albo się szanujemy albo nie.
Z mojej strony wtedy będzie antyreklama a nie chce tego robic!!!!
Gdzie moje zamówienia???????
Teraz zamówione w *********** i opłacone BTC..mamy czwartek..i cisza..spam też sprawdzałem
Do dziś nic a zamówienie ***** czerwiec..zero kontaktu ani tu ani na mailu..może mod.w końcu wrzucic jakiś mój o tym??????
Bo może tutaj odpisz albo na PW Vendor jak go oznaczę!
High-LifeMarket
Ktoś ma jakiś kontakt z Vendorem?????
Mega 👌🏼
Bo tydzień czekam i zero odezwu nawt. Ktoś nie wierzy mogę wrzucić tu rozmowym. W sumie jednostronnemmm.
No i mnie się nie odezwał od niedzieli. Paczki nadal nie ma i cisza.
High-LifeMarket sprawdź maila i PW na forum 👊🏼🤘🏼
.....
Lifeisbrutal ile czekałeś od zamówienia tego do odbioru???
A ja czekam już 6dni.. i chuj bede Marudził bo każdy by się wkurwi,..hajs BTC w ******* a do dziś nic nie przyszło. Jak w tym tygodniu nie będzie to sorry bracie albo się szanujemy albo nie.
Z mojej strony wtedy będzie antyreklama a nie chce tego robic!!!!
Gdzie moje zamówienia???????