Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
26.06.2025, 15:10
Powiem wam tak. Zamówiłem 10g 4-mmc po zobaczeniu zdjęcia od KufloweMoczne. Dostałem 1 do 1 taki sam sort (z wyglądu od razu widać, bo rozpadał się na specyficzne, jak to określił Kuflowy "łuski". Teraz zamówiłem w poniedziałek ten sam temat tylko mniejszą ilość. I co? I rzeczywiście dostałem już inną wersję tego specyfiku. Przynajmniej wizualnie. Na razie jebnąłem sobie jedną, solidną ściechę. Powiem wam, że lekko szczypie w nos, ale na prawdę lekko. Z resztą te "łuski" też nieco drapały. Działanie jest super, praktycznie takie samo. Więc jeżeli ktoś zamawiał 4-mmc i mówi, że jebie niemiłosiernie i do tego sroko karci nozdrza, to na bank musiała zajść jakaś pomyłka w zamówieniu. Wiadomo, takie rzeczy warto załatwiać bezpośrednio z wendorem. Z resztą myślę, że osoby których to dotyczy już dawno to zrobiły. Pozdro, jak macie jakieś pytania czy może chcecie zdjęcia to dajcie znać.