Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDMA-Wątek ogólny
29.06.2025, 22:24
(29.06.2025, 12:38)DarkSonia napisał(a): widzisz horsii to co napisałam to była moja NIEWIEDZA, czasami musisz zrozumieć moje intencje, bo serio o MDMA wiem tyle co NIC, stąd moje zaczepne pytania, na które jak widać różnie ludziki ( w tym ty ) reagują .
ale mimo tego całego szajsu i minusów, bardzo dziękuję za konstruktywną odpowiedź.
i nie musisz mnie oceniać przez pryzmat tego co ja ćpam, albo właśnie tego co w przyrównaniu do CIEBIE właśnie nie ćpam, ja się jakoś właśnie gorsza nie czuję nie ćpając jeszcze 100 innych związków a nawet powiem, że się nawet z tego cieszę.
+ ja Ci nie cisnę za całą tablice mendelejewa, która przez Ciebie leci, a moje mefy i trójki zostaw w spokoju.
Bo ja Cię nie atakuję z tytułu ścigania się , kto więcej w życiu przyjebał - raczej do takich wyścigów bym z |Tobą nie stawała. Bo tez i po co.
Ja swoimi pytaniami - bardziej chcę spróbować czegoś nowego przy NIErobieniu sobie krzywdy, jeśli miało by mi to rozjebać w jakikolwiek sposób głowę ( tak wiem, pewnie aż się prosi byś napisał, że i tak mam rozjebaną przez to co już przećpałam ) no ale, ostatnia moja przygoda z 4MMC raczej właśnie pokazała, że te moje receptorki chyba własnie mają się jeszcze w dobrej kondycji, skoro potrafię rozróżnić 3CMC od 4MMC ...od samej budowy, po zapach aż do samego działania, ale ja oczywiście głupia jestem, młoda no i się nie znam.
masz coś do powiedzenia w danym temacie? super, tak jak ja mogę czasami o coś zapytać, właśnie dlatego że:
- czegoś nie wiem
- może chcę spróbować
- no i jesteśmy na forum, które pewne odpowiedzi z samej zasady bycia - powinno pewne odpowiedzi czasami dawać przy odrobinie kultury osobistej
Bardzo Ci dziękuję raz jeszcze za uświadomienie mnie w temacie MDMA, i powodzenia przy następnej imprezie czymkolwiek ona będzie posypana, cmok
ale co ty w ogóle za głupoty pierdolisz xD Mózg sie gotuje, najpierw piszesz jak jakaś wielka znawczyni że "pamiętasz 3mmc" i że daleko nie ma do mdma a później się wykręcasz niewiedzą.
Jedno pytanie mam do Ciebie, jeśli nie wiesz to po kiego wała sie udzielasz w dyskusji.
Wszystko jest fiksją