Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON
Trzeźwa od pół roku Sonia w co trzecim poście musi zaznaczać od jakiego czasu nie walczy o nagrody.
"Przypadkiem" tylko wygrałaś 3g.
Słuchaj, to prawie jak moja była. Poślizgnęła się i przypadkiem upadła dupą na kutasa kolegi.
Jestem więc w stanie zrozumieć, że przypadkiem zdarzają Ci się mistejki i wykolejenia umysłowe, kiedy w końcu uda Ci się na chwilę wydostać z kuchni, ale na błędach trzeba się uczyć Soniu, a nie wciąż je powtarzać.
Nigdy nie potwierdziłem, że 2mmc jest słabsze, bo nie jadam gówna, ale spoko, jestem mega tolerancyjny, Tobie nie zabraniam go jeść.
Aczkolwiek faktycznie, Ty nie najlepiej rozumieć polska mowa.
Pro tip: kiedy piszemy post pod postem, to nie musisz za każdym razem mnie oznaczać.
"Przypadkiem" tylko wygrałaś 3g.
Słuchaj, to prawie jak moja była. Poślizgnęła się i przypadkiem upadła dupą na kutasa kolegi.

Jestem więc w stanie zrozumieć, że przypadkiem zdarzają Ci się mistejki i wykolejenia umysłowe, kiedy w końcu uda Ci się na chwilę wydostać z kuchni, ale na błędach trzeba się uczyć Soniu, a nie wciąż je powtarzać.
Nigdy nie potwierdziłem, że 2mmc jest słabsze, bo nie jadam gówna, ale spoko, jestem mega tolerancyjny, Tobie nie zabraniam go jeść.
Aczkolwiek faktycznie, Ty nie najlepiej rozumieć polska mowa.
Pro tip: kiedy piszemy post pod postem, to nie musisz za każdym razem mnie oznaczać.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę