Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co można porównać do fety?
05.07.2025, 17:37
(27.02.2024, 22:49)Mystery napisał(a): Witam, jestem laikiem w temacie dop, powiedzcie co można porównać w działaniu do starej dobrej amfy.
Z góry dziękuję za wszystkie pomocne imfo
Rozumiem ze w 4-5 stronie jak w wiekszosci tematow zaczyna sie inny watek na ktory ludzie odpowiadaja ale ja chcialbym tylko wiedziec 'starej dobrej amfy', szukasz starej dobrej amfy tej ktora ci utkwila w pamieci bo juz kazda inna amfetamina to nie to samo?
Moze to nie wina srodka a ODsrodka, czyli organizm dziala inaczej z czasem przyjmowania, faktem ze sie mogla zmienic ale nie na tyle zebys juz nie mogl znalezc zaspokojenia 'nastepnymi ktore nie byly stara dobra feta'.
Dla mnie stara dobra feta to 1 raz i pozniej kilka razy. Tak oceniam ten produkt a on nadal jest
Tylko to juz nie stara dobra feta tylko caly czas ta sama feta i klepac przestalo jak trzeba z duzej ilosci przyczyn i czasu
Tak tylko moge odpowiedziec na te pytanie bo propozycje innych srodkow sa bez sensu. Przeciez to inne substancje i zadna nie zadziala tak samo albo choc tak podobnie aby powiedziec 'sukces, mamy to' - to bledne kolo, sa ciekawe RC stymulanty ale przeciez to inne profile dzialania, zjazdow itp itp itp....
i daje Ci gwarancje ze nie ujrzysz juz tej starej dobrej fety nawet jak ten sam chemik zrobi Ci to tak samo
to nie tu jest problem.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)