Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co można porównać do fety?
05.07.2025, 22:31
(05.07.2025, 20:53)DarkSonia napisał(a): [...]Zresztą zakładam czysty produkt byłby na tyle specyficzny, że "przyzwyczajony" do speedowej amfy ( kopanej chociażby wspomnianą kofeiną ) nie docenił byś tych właściwości, które daje czysta feta. ( a jakie to wystarczy poczytac na necie )To teraz pytanie za 100 punktow.
Bo z całą pewnością - to nie jest speed, który ty znasz...
ale tak, warto szukać[...]
Skoro twierdzisz tak jak ja - po co wiec jej szukaja? Pisalem o tym samym, nie wrocisz juz do stanu ktory wspominasz ani Ty ani autor - piszesz -, nie docenilbys wlasciwosci ktore daje czysta feta z przyzwyczajenia do obecnej - a wrecz jestem przekonany ze wiekszosc jak nie wszyscy leca na speedowej amfie jak to mowisz (okreslasz) bo do tamtej dostepu nie ma - po co szukaja? Skoro nie wroca do tego stanu.
Wiec wychodzi na to - po co robic czyste jak i tak nie bedzie efektu domniemanego
Wiem ze drugi raz pytam o to samo teraz ale zaprzeczylas mi 1 postem a w tym przyznalas mi racje ale jednak chyba nie do konca jasno to napisalem i sie nie zrozumielismy. Tak?
Amfetamina i Ekstazy: Nostalgia za Dawnymi Czasy?
Wyzej odnosnik do shorta, typowa gadka - extazy byly, niebieskie-nie ma tego. No tak bo kolor jest inny to juz tego nie ma
Cytat:Ecstasy to inaczej 3,4-Metylenodioksymetamfetamina (MDMA) – organiczny związek chemiczny zsyntetyzowany po raz pierwszy w 1912 w laboratoriach niemieckiej firmy Merck.
Chyba ze o te niebieskie mu chodzilo:
Cytat:Po wprowadzeniu na rynek Viagry modne stało się łączenie niebieskiej tabletki z ecstasy. Taka mieszanka, w slangu narkotykowym zwana sextasy, ma potęgować doznania seksualne.
A teraz o tym jak mowi: niebieskie mdma ktorego juz nie ma:
Cytat:Ecstasy najczęściej ma formę małych, okrągłych, kolorowych tabletek z wytłoczonym logo – np. krokodyla, serca, koniczyny, korony, motyla itd. Wyglądem przypominają pudrowe cukierki. Poszczególne rodzaje mają swoje nazwy, np. Adam, Eva, Aligator, Batman, Herz, Love, Mitsubishi, Snowball, Superman, UFO.
Z reguły wystarczy zażyć jedną pigułkę, aby poczuć działanie euforyczne. Tabletkę połyka się w całości, rozgryza albo kruszy i rozpuszcza w napoju. Wciąganie przez nos jest dużo rzadziej praktykowane z uwagi na gorzki, gryzący smak substancji i podrażnienia błon śluzowych, jakie może wywołać. Narkotyk zaczyna działać po ok. 30-45 minutach od podania, jednak bywa, że aby poczuć efekty trzeba poczekać dłużej, nawet 1-2 godziny.Obecnie większość dostępnych na rynku tabletek ecstasy oprócz MDMA zawiera liczne wypełniacze lub rzadziej inne narkotyki, np. amfetaminę. W ten sposób dilerzy zwiększają swoje zyski, ale jednocześnie wzrasta toksyczność pigułek i związane z tym ryzyko zatrucia. Jedna tabletka kosztuje ok. 15-35 zł, choć ceny ulegają wahaniom.
Odbieram tak jak jego - wiekszosc ludzi ktorzy mowia to samo ale w innych okresleniach.
albo moze mnie juz pojebao bao i przeczytam wyspany bo moze zle to rozumiem.
- Zaczelas dyskusje to teraz tlumacz mi co to byly te niebieskie extazy i co z ta stara dobra feta, troche juz wiem ale jak nie doswiadczysz tego samego to WTF? po co

bez urazy rowniez, ja akurat lubie podyskutowac choc czasami dosc dosadnie stwierdzam 'swoje racje' dopoki ktos nie wytlumaczy a tego to nikt wytlumaczyc nie potrafi

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)