Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
exp*rtch***cals.c**
17.07.2025, 07:57
Geist_Admin ale pełnej nazwy tutaj nie podajemy.podalem w temacie Vendorzy z Telegrama i jest to legit. Zaopatrza ludzi od Włoch aż do nas do Polski. I ma konkretny towar i ogromny asortyment. Nawet heroine ma.
Ale nikt nie musi zamawiać i wierzyć. Ma na to wyjebane. Pisze jak jest nie wale ściemy. A expert CH**** nie wiem co jest ale mi też przestał odpisywać może go zawinęli , nie wiem. Ale wszystkie zamówienia i niego miałem zrealizowane.
Herbatka działa nadal i nadal zamawiam i jest ok.
Wiec nie wiem o czym wy ciągle pieprzycie, serio? Można kogoś nie lubić przez internet 🤦🏻 ale ok. Ale żeby aż tak by pisać takie farmazony? Nie chcesz to nie zamawiaj, proste ale nie pisz że to ściema!!!
Ale nikt nie musi zamawiać i wierzyć. Ma na to wyjebane. Pisze jak jest nie wale ściemy. A expert CH**** nie wiem co jest ale mi też przestał odpisywać może go zawinęli , nie wiem. Ale wszystkie zamówienia i niego miałem zrealizowane.
Herbatka działa nadal i nadal zamawiam i jest ok.
Wiec nie wiem o czym wy ciągle pieprzycie, serio? Można kogoś nie lubić przez internet 🤦🏻 ale ok. Ale żeby aż tak by pisać takie farmazony? Nie chcesz to nie zamawiaj, proste ale nie pisz że to ściema!!!