Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
19.07.2025, 01:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2025, 01:31 przez DrakoMalfoy.)
Witam, 30 minut temu skończyłem badania dwudniowe nowego sortu i jak wiecie piszę krótko zwięźle i na temat
-3 tygodnie przerwy
-stałe posiłki
-suplementy
-ciężka praca fizyczna, sporty uderzane
Hmm.. To było gdzieś tak
Uderzając pierwszego snifa poczułem bardzo wielkie pierdolniecie stymulacji speedujacej ale nic poza tym
10 minut później zajebałem drugą sztangę i w sumie nic się nie zmieniło
A ze byłem w pracy to kupiłem powerdaida i tak na oko 400-500mg siup wypite na 4 razy potoczne
Minęło 30 minut i w końcu poczułem jaką kolwiek euforię i i juz zaraz po chwili zajebistero wejścia który przypomniał mi stary sort kurwa tutaj (wtym momencie ) ale później to już w żadnym innym. Krzywe fazy (ciężko składać zdania) (wkręciła mi sie jakaś mega zazdrość emanuuojacymy dźwiękami które słyszałem „tylko ja” niby XDDD
nie mam prawie niestety nic dobrego powiedzenia o tym sorcie to totalnie nie moja bajka
A). Odrazu zaznaczam ze jeżeli coś podziałało dziwnie na mnie nie znaczy ze może zadziałać tez źle na ciebie
B). Tak samo co do gustu jak z dupą każdy ma swój ja jednak wolę euforyczne sorty jak poprzedni bo nie mam schiz i mogę się bawić a takie coś to raczej niepotrzebny badtrip
Zalety
- Czysty,
- znikomy zapach,
- nos rozpierdala opanowanie,
- ;duzyspeed (nie dla mnie)
-3 tygodnie przerwy
-stałe posiłki
-suplementy
-ciężka praca fizyczna, sporty uderzane
Hmm.. To było gdzieś tak
Uderzając pierwszego snifa poczułem bardzo wielkie pierdolniecie stymulacji speedujacej ale nic poza tym
10 minut później zajebałem drugą sztangę i w sumie nic się nie zmieniło
A ze byłem w pracy to kupiłem powerdaida i tak na oko 400-500mg siup wypite na 4 razy potoczne
Minęło 30 minut i w końcu poczułem jaką kolwiek euforię i i juz zaraz po chwili zajebistero wejścia który przypomniał mi stary sort kurwa tutaj (wtym momencie ) ale później to już w żadnym innym. Krzywe fazy (ciężko składać zdania) (wkręciła mi sie jakaś mega zazdrość emanuuojacymy dźwiękami które słyszałem „tylko ja” niby XDDD
nie mam prawie niestety nic dobrego powiedzenia o tym sorcie to totalnie nie moja bajka
A). Odrazu zaznaczam ze jeżeli coś podziałało dziwnie na mnie nie znaczy ze może zadziałać tez źle na ciebie
B). Tak samo co do gustu jak z dupą każdy ma swój ja jednak wolę euforyczne sorty jak poprzedni bo nie mam schiz i mogę się bawić a takie coś to raczej niepotrzebny badtrip
Zalety
- Czysty,
- znikomy zapach,
- nos rozpierdala opanowanie,
- ;duzyspeed (nie dla mnie)
Be objective and honest.