Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
19.07.2025, 21:49
(19.07.2025, 15:01)105gram napisał(a): Czyli jednak miałem rację że obecny sort jest do dupy (u mnie wszystko poszło do kibla. Ostatni raz z tego sklepu zamawiałem 4mmc. Całe szczęście że na forum jest inny partnerski sklep, który ma mega dobre 4mmc.
Bardzo podejrzane są z pozytywne opinie, które tu widać bo świadczy to o tym, że opinie są kupione lub ewentualnie ludzie dostają inne sorty.
Jedyne co się z Tobą nie zgodzę to że ma zaletę że nos ropierdala opanowanie bo u mnie pieczenie i ból nosa trwał jeszcze długo po aplikacji, jak również nos został „zabetonowany”
no nie do końca do dupy, jest aktywny, długo trzyma, ma moc.
Przyznam racje, poprzedni moim zdaniem był lepszy ale to nie zmienia faktu że ten też jest dojebany. Widze bardzo podzielone zdania na temat tego sortu w ogóle bo np ziom co dostał na test uznał że ten lepszy.
Jak dla mnie mega mocna euforia przy samym oralu, dawki 200-300mg a mix sniff + oral dawały uczucie troche większego speeda.
Uwaga też z przechowywaniem, szczelnie zamykać samary i uważać aby nie dostawała sie wilgoć vo wtedy rzeczywiście mogą wystąpić efekty typu "zabetonowany" nos
Wszystko jest fiksją