Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
23.07.2025, 16:01
(23.07.2025, 15:17)doxyou napisał(a): Jak doładujesz jeszcze trochę tych wielokropków między przypadkowymi słowami, to jeszcze łatwiej będzie się czytało..
Może zaszła jakaś pomyłka po stronie pakowacza?
Kontaktowałaś się z vendorem?
myślę, że jest napisane jasno. Każdy ma swój styl - ja mam ...taki.
raczej z wpisu wiadomo o co chodzi, i o to chodzi...i... tak rozmawiałam z Esco. Nie chcę tu póki co pisać szczegółów, ale to duża fabryka i czasami zdarzają się błędy...
Esco to Esco ... to silidna firma, sami dobrze wiecie, że raczej jego asortyment jest zawsze taki jaki być powinien.
ale nie o błędach teraz chcę napisać ... ani też nie chcę siać teorii spiskowych bo nikt z nas użytkowników tak na prawdę się niczego konkretnego nie dowie w tej sprawie.
Co mogę natomiast delikatnie nadmienić to to, że na dniach powinno się na stanie pojawić "conieco"

(23.07.2025, 15:28)Dafidov napisał(a): Zajebiste recki u Soni... Przecież ona nonstop coś cpa, jej recki są miarodajne
... nom, praktycznie od 5 lat mefa z małymi epizodami chlorów ... które rozpoznać można z kilometra

... Mef jest dla mnie, mojej głowy oraz subiektywnych odczuć bardzo specyficzny, tak samo jak chlory.
Tego przynajmniej w moim przypadku nie potrafię pomylić... to co miałam napisać z moich subiektywnych odczuć, napisałam.
Komuś może się taki sort naprawdę spodobać, bo swoje plusy ma. Ale jednak wolę działanie Mefa, któremu jest bliżej do Mefa anijeżeli do 4CMC.
Ten ostatni sort, leci w stronę 4CMC i tylko to jest moim przekazem. Jeżeli ktoś testował kiedykolwiek tego chlora to zapewne wie o czym piszę.
that`s @ll... :*