Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Rozgniatanie kryształów
27.07.2025, 00:59
Polecam stworzyć swego rodzaju piórniczek z wszystkimi narzędziami. U mnie na to się składa zapas samar w paru rozmiarach, rurki (używam biletów pociągowych wzmocninych taśmą klejącą- lepszej jakości papier, trochę bardziej higieniczne niż banknoty i bez przypału dawania banknotu z czymś białym i dla mnie w optymalnych wymiarach), wagi podręcznej, 2-3 plastikowych kart, 2-3 opakowania chusteczek (na bombki i wycieranie nosa bez obcierania go podczas długich sesji) i albo podkładki tekturowej albo takiego metalowego opakowania po ołówkach (bardzo polecam ma granice chroniące przed utratą towaru w trakcie kruszenia, można szybko zamknąć, aby ukryć stuff i jako, że jest kawałkiem metalu no to lepiej się kruszy.
Unikałbym kruszenia w samarze bo jest ryzyko przebicia jej (albo małych pęknięć z których będzie się sypać, ale nie do nosa), chyba że się skruszy i przesypie sort do świeżej. W desperackich czasach używałem plastikowej części opakowania po petach jako prowizorycznej samary.
Unikałbym kruszenia w samarze bo jest ryzyko przebicia jej (albo małych pęknięć z których będzie się sypać, ale nie do nosa), chyba że się skruszy i przesypie sort do świeżej. W desperackich czasach używałem plastikowej części opakowania po petach jako prowizorycznej samary.