Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zażywasz jakieś antydepresanty?
27.07.2025, 02:52
Biorę rano 15mg escitalopramu i 150mg bupropionu. Jak escitalopram chyba bardzo mi nie pomógł (ciężko ocenić, bo mam go już od paru dobrych lat), tak bupriopon jest jednym z najwydajniejszych leków jakie brałem do tej pory. W połączeniu z relatywnie krótkim odwykiem, bo wyszło ponad 3 miesiące znacząco mi się polepszyło. Nawet z powrotem do brania stimów jest zdecydowanie lepiej niż bez tego leku. Wadami są: relatywnie wysoka cena, osłabienie działanie stymulantów i zwiększone tętno. Dlatego 2-3 dni przed planowanym braniem, przestaję przyjmować ten lek, aby trochę podbić siłę dragów i zmniejszyć obciążenie dla serca. Też przed ekscesami rezygnuję z brania escitalopramu, ale tylko w dniu zażywania substancji psychoaktywnych (bo zejście z escitalopramu nawet na parę dni skutkuje u mnie olbrzymim wypraniem emocjonalnym i zachowaniami niszczącymi relacje). Później parę dni po imprezie zwiększam odrobinę dawki i to też pomaga regulować wypłukanie hormonów i strudzenie neuroprzekaźników.
Niestety SSRI znacząco osłabiają siłe działania psychodelików, zatem jak już planuję odbyć porządnego tripa to stopniowo schodzę przez dłuższy czas min. przez tę kwestię rzadziej biorę kwasy itp.
Niestety SSRI znacząco osłabiają siłe działania psychodelików, zatem jak już planuję odbyć porządnego tripa to stopniowo schodzę przez dłuższy czas min. przez tę kwestię rzadziej biorę kwasy itp.