Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy lubicie alkohol? Jeśli tak, to jaki konkretnie?
02.08.2025, 14:29
Nie znoszę smaku (chyba że trunkó typu likiery gdzie ledwo czuć nuty alkoholowe). Do tego mój organizm jest bardzo podatny na wpływ depresantów, zatem łatwo jest mi przesadzić z ilością, tak że bym się źle czuł. Natomiast jak już piję to mam wyliczone, że mogę przyjąć od 60-100ml czystego etylowego i staram się pić alkohole jak najmocniejsze, aby mieć to z głowy.
Dobrym mixem dla mnie podwójne espresso na podkładce z napoju wysokoprocentowego - efekty podobnawe do benzo i kofeiny, ale nawet trochę bardziej przyjemne. Z moich ulubionych trunków to zapewne byłoby whiskey (ale w żadnym wypadku nie amerykański szajs) - najlepszą marką jaką dotychczas piłem to było Tullamore Dew - delikatniejsze w smaku, gładkie i praktycznie nie ma po niej kaca
Dobrym mixem dla mnie podwójne espresso na podkładce z napoju wysokoprocentowego - efekty podobnawe do benzo i kofeiny, ale nawet trochę bardziej przyjemne. Z moich ulubionych trunków to zapewne byłoby whiskey (ale w żadnym wypadku nie amerykański szajs) - najlepszą marką jaką dotychczas piłem to było Tullamore Dew - delikatniejsze w smaku, gładkie i praktycznie nie ma po niej kaca