Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Info na sytuacje nagłe, kryzysowe sytuacje
03.08.2025, 00:39
(24.06.2023, 15:45)Leśny_koteł napisał(a): Nie wiem jak Wy, ale przez 7lat turbienia, gdzie większość to naprawdę grubo, odpukać, jeszcze nie doprowadziłem się nigdy do stanu, w którym obawiałbym się o własne życie.
Jak głupim trzeba być...
Nie zawsze to jest wina głupoty (w wielu przypadkach jest).
Byłem przy tym jak znajomy dostał długiego ataku epilepsji pod wpływem chyba pixy/mewy i okazało się, że za dzieciaka miał jakieś predyspozycje do tej reakcji, ale on sam kompletnie nie był świadomy tego zagrożenie. Ta sytuacja ilustruje, że nie zawsze mamy pełną wiedzę na temat naszego organizmu i on sam nie przegiął w ilości, długości trwania lub biorąc niebezpieczny mix, czysty wypadek losu.
Stworzenie jakiejś syntezy sposobów na zbijanie tętna (z dodatkową chemią i bez), niebezpiecznych mixów i ogólników dotyczących sytuacji krzysyowych może być przydatne. Ze swojej strony staram się zrobić solidny research przed eksperymentowaniem z czymś nowym, ale no różnie to bywa i nie wszyscy są rozważni (zwłaszcza pod wpływem), zatem kilka ogólnych indykatorów kiedy TRZEBA wzywać pogotowie i co może pomóc tego uniknąć raczej nie zaszkodziłoby.