Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dostajesz plecak i 15 minut – musisz się spakować i wyjechać. Co bierzesz? 27/07/25
03.08.2025, 03:20
Mój post jest całkowicie na serio i bym to zabrał, a:
jedyne co bym zrobił z tym
wyobraź sobie 3 wojna a Ty po mefie
Dla mnie to nieprzydatne fanty całkowicie Telefon<Latarka, Ładowarka<PowerBank i w celach przeżycia
bo nie wiem jak telefon może pomóc czy tam laptop ale to Wasze plecaki a moje zdanie
pozdro
(27.07.2025, 19:42)Rweqerew333 napisał(a): Gdybym miał tu i teraz się zawinąć:Laptop i telefon
- Laptop z zasilaczem
- Ładowarka do telefonu
- Kilka par bielizny
- Jakieś ubrania
- Woda
- Jedzenie
Ulica starter-pack
(27.07.2025, 20:20)Szatan69 napisał(a): Wale szczura wale gruchę idę się wykąpać i zabieram telefon i kasę i zostaje mi jeszcze 10 minutTelefonem nagrywasz i rzucasz hajsem w przeciwnika mówiąc tańcz kurwo - on zanim ogarnie co sie odjebalo to cie nie ma-praktyczne.
(02.08.2025, 13:10)kurvvisko napisał(a): Tylko i wyłącznie sluchawki z telefonemWłącz na nim Piosenka Dyktatora Hit*r-feat. Goebbels w pętli
jedyne co bym zrobił z tym(02.08.2025, 23:29)S-N napisał(a): MefedronSchizy by Cie zabiły szybciej niż wróg przekroczył by granice
wyobraź sobie 3 wojna a Ty po mefie
Dla mnie to nieprzydatne fanty całkowicie Telefon<Latarka, Ładowarka<PowerBank i w celach przeżycia
bo nie wiem jak telefon może pomóc czy tam laptop ale to Wasze plecaki a moje zdanie
pozdro

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)