Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
03.08.2025, 23:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2025, 23:23 przez Rweqerew333.)
Fidel mistrzu ja już przymknę oko na ten zjebany font, którego nie da się czytać ale pomimo (a nawet ponieważ), że zastosowałeś ten wzór to naprawdę chuja rozumiem.
Taki jesteś pomocny na tym forum, że tego co piszesz po prostu nie da się czytać. Daj sobie już spokój proszę z tym beznadziejnym formatowaniem. Tracisz swój czas i użytkowników, którzy muszą to czytać - a nie jest łatwo.
Ja może w tym miejscu zgłoszę usterkę: w postach można ustawić jakieś zjebane fonty i ich rozmiar - po co to komu?
smakosz czyli jednak dynksy to nie są urojenia Soni?
Podeślij proszę screena jak możesz (może być na pw) bo jestem ciekawy jak to wygląda (bo najstarsi górale tego nie widzieli)
Taki jesteś pomocny na tym forum, że tego co piszesz po prostu nie da się czytać. Daj sobie już spokój proszę z tym beznadziejnym formatowaniem. Tracisz swój czas i użytkowników, którzy muszą to czytać - a nie jest łatwo.
Ja może w tym miejscu zgłoszę usterkę: w postach można ustawić jakieś zjebane fonty i ich rozmiar - po co to komu?
smakosz czyli jednak dynksy to nie są urojenia Soni?

Podeślij proszę screena jak możesz (może być na pw) bo jestem ciekawy jak to wygląda (bo najstarsi górale tego nie widzieli)