Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
DXM - Dekstrometorfan
09.08.2025, 15:34
(08.08.2025, 19:47)Zbigniew123 napisał(a): Jak to jest z tym słynnym spierdoleniem dxmowym, zauważacie u siebie jakieś zmiany przy częstszym korzystaniu?
Co robicie na fazie? Mi nigdy nie chce się nic robić. Jak człowiek się gdzieś porusza to ma w zasadzie cały czas ochotę gdzieś usiąść albo się położyć najlepiej, bo jest taki sflaczały.
Swego czasu jak regularniej brałem dexa to moja zdolność do logicznego i klarownego przekazywania myśli spadła (ale w tamtym okresie brałem wszystko co się dało). Poza spadkiem funkcji kognitywistycznych, pojawiły mi się swego rodzaju tiki (niekontrolowane skurcze mięśni, czasami ręka, czasami całe ciało).
Zależy od dawki, bo rzeczywiście czuje się "przygniecenie" organizmu - dlatego polecam dawki mniejsze niż 300mg. Wyżej dłużej się o tym rozpisałem, ale jakaś kofeina może trochę neutralizować tą ospałość. Przy mniejszej dawce świetnie się chodzi i ogólnie rusza (zwłaszcza z dodatkiem pregabaliny). Na dexie muzyka wchodzi o wiele lepiej, są delikatne visuale (u mnie najciekawsze były w półmroku z jakimś delikatnym fioletowym światłem w pokoju), warto naszykować sobie "małe co nie co", bo zawsze są to inne doświadczenia sensoryczne. Jeżeli jest się bardziej artystycznym to wszystkie moje obrazy powstały pod wpływem dexa i są całkiem, całkiem... Właściwie na dexie robi się podobne rzeczy co na psychodelikach, ale trzeba uwzględnić, że jest się bardziej zmęczonym.