Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Synteza amfetaminy z P2NP (lepsza metoda)
10.08.2025, 22:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.08.2025, 22:35 przez włodzimierz.)
(09.08.2025, 17:15)Konrad Curze napisał(a): włodzimierz
Czy orientujesz się jaką mniej więcej udało Ci się otrzymać czystość? Do tego jak porównujesz trip tej fety a takiej, którą da się dostać na ulicy / tutejszych vendorów? Do tego jak koszty odczynników na tego typu quasi-detal wychodzą w porównaniu do kupowania od dealerów? Czy masz jakoś wykształcenie / praktykę jako chemika, czy jesteś samoukiem i da się w tego typu rzeczy bawić po odpowiednim researchu, ale bez prawdziwego doświadczenia w laboratorium?
Tak czy siak gratuluję i czekam na więcej tego typu "przepisów"/
Bez dalszego oczyszczania to myślę, że z 60% (ale to czysty strzał, a nie stać mnie na wywalenie kasy na badania w firmie jakiejś ) (odejmuje masę siarczanu, bo freebase to co innego, mówię, bo 60% brzmi mało), jakby to oczyścić jeszcze parę razy przemyć DCM, robić z mieszadłem magnetycznym, mieć czystszą powierzchnię i co najważniejsze lepsze odczynniki, bo P2NP kupny nie był oczyszczany, a było czuć benzaldehydem, kwas siarkowy czystością też nie grzeszy.
Nie próbowałem jeszcze fety z innych źródeł, ALE za niedługo spróbuję od highlive'a to porównam (wiadomo, że będzie gorzej, bo ludzie chcą zarobić i dają jakieś dodatki)
Nie chcę zdradzać swojego wykształcenia
Da się będąc samoukiem, ale samo robienie reaserchu raczej nie wystarczy, wydaje mi się, że najlepsza byłaby pomoc od osób, które się na tym znają
(09.08.2025, 18:05)Zbigniew123 napisał(a): Czy przypadkiem HCl nie jest najlepszą formą amfetaminy, ze względu na biodostępność i najmniejszą szkodliwość? Kilka razy byłem w posiadaniu amfetaminy właśnie CHl, wnioskując po tym że była pod postacią dość sporych kryształów i po pokruszeniu wychodził higroskopijny śnieg, taki sam jak np 3cmc. Kiedyś na hypku widziałem artykuł o rodzajach amfetamin ale niestety nie mogę znaleźć.. Jaka jest charakterystyka fosforanu ?
To ktoś Cię chyba w chuja robił, jak Ci dał niby HCl amfetaminy. Amfetamina jest taka głupia, że nieosiągalnych/bezsensownym jest robienie jej HCl. Poza tym amfetamina nie robi kryształów, więc tym bardziej wątpię.
HCl można meskalinę, albo inne podstawione PEA, ale nie amfetaminę