Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Synteza amfetaminy z P2NP (lepsza metoda)
10.08.2025, 22:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.08.2025, 22:47 przez włodzimierz.)
(10.08.2025, 22:41)Konrad Curze napisał(a): włodzimierzMyślę, że przepis jest na tyle prosty, że da radę to zrobić każdy
To i tak o wiele lepszy wynik niż te uliczne sorty (oczywiście nie w oparciu o badania a dowody anegdotyczne).
To nie ukrywam, że czekam na relacje z zestawienia tych dwóch towarów.
Jasne sorry, to pytanie miało być ogólnikowe.
No cóż na razie takie zabawy to i tak mogłyby się dzieć w daaalszej przyszłości, ale i tak miło jest o tym poczytać i dowiedzieć się czegoś nowego. Tak czy siak dzięki za przepis.
Jakbyś zrobił to daj znać jak wyszło na pv albo na forum
(09.08.2025, 18:05)Zbigniew123 napisał(a): Czy przypadkiem HCl nie jest najlepszą formą amfetaminy, ze względu na biodostępność i najmniejszą szkodliwość? Kilka razy byłem w posiadaniu amfetaminy właśnie CHl, wnioskując po tym że była pod postacią dość sporych kryształów i po pokruszeniu wychodził higroskopijny śnieg, taki sam jak np 3cmc. Kiedyś na hypku widziałem artykuł o rodzajach amfetamin ale niestety nie mogę znaleźć.. Jaka jest charakterystyka fosforanu ?To tak samo jak masz wiele leków i są na przykład jako bromowodorek
Albo o! Spójrz sobie skład adderallu, jest tak kilka różnych soli amfy, ale nie chlorowodorek 🤯