Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co zrobić żeby susz cbd thc 0.3% klepał jak normalne Zioło poradnik
11.08.2025, 12:30
Z tym co napisałeś akurat się zgadzam. Kiedyś tak zrobiłem ale mając lorafen 2,5mg. Zjadłem z 3-4 tabsy zajarałem kilka luf jakiegoś cbd to jeszcze było o jakimś tam smaku. No i chuj zaczęło działać do takiego stopnia że zeżarłem dwie paczki benzo na nieświadomce, wyszedłem z domu do ziomka nawet nie wiem kiedy ogólnie jakieś filmy we łbie miałem że ziomek był z kosa że chciał mnie atakować itp. xD
Pisałem wtedy z jedną osobą z forum bo mieliśmy wtedy kontakt, nawet gadałem z nim i ponoć nie umiałem mówić tylko coś bełkotałem a jak pisałem to " nbxowgwiqyziqvs" o tak coś w tym stylu. XD
I gdyby ziomek i ta osoba mi nie powiedziały to ja bym do dnia dzisiejszego nie wiedział że wyszedłem z domu itp..
No to na tyle opowieści dziwnej treści z życia Lajfika. XD
Historia miała miejsce kilka lat wstecz.
Pisałem wtedy z jedną osobą z forum bo mieliśmy wtedy kontakt, nawet gadałem z nim i ponoć nie umiałem mówić tylko coś bełkotałem a jak pisałem to " nbxowgwiqyziqvs" o tak coś w tym stylu. XD
I gdyby ziomek i ta osoba mi nie powiedziały to ja bym do dnia dzisiejszego nie wiedział że wyszedłem z domu itp..
No to na tyle opowieści dziwnej treści z życia Lajfika. XD
Historia miała miejsce kilka lat wstecz.