Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora?
(12.08.2025, 16:24)JureKiler napisał(a): U mnie normalnie glebowali typa pod paczkomatem, jak mają informację że rzucasz to bądź pewny że jak cię tajniaki zobaczą odbierającego pakę to będziesz przeszukany.Słuchaj, obracając się w świecie sportów walki (MMA), mam do czynienia naprawdę z „różnymi ludźmi i skomplikowanymi historiami”.
Nie ważne co z tym zrobisz jak odbierzesz i tak masz przejebane jesteś karany za posiadanie z jakieś regułki czy sposoby nic nie dadzą nie lodźcie się myślicie że jak powiecie dla sądu że zamówiliście witaminę C a ktoś wam wysłał 50g mefedronu to przejdzie? nie bardzo 😂
Zdarzały się poważne nadużycia, ale ilość obowiązkowych kamer na mundurach z zapisem dźwięku to staje sie standard, więc nawet jeśli patologię się zdarzały i zdarzają się coraz rzadziej, miesiąca na miesiąc standaryzuje się kamery - to sojusznik obyatela.
Te kamery z zapisem dźwięku + to, co napisałem, to duże prawdopodobieństwo braku tych patologii.
Dlaczego ?
Bo wydział spraw wewnętrznych w służbach za takie patologię ma przejeb*ne — jeśli nie było zapisu i dźwięku to wiadomo kto był winny i po której stronie było prawo..., a to ich weryfikują się .
Teraz, gdy jest to coraz bardziej standardowe, to to, co sam kiedyś widziałem robi "historią' a teraźniejszość się zmienia.
Można narzekać i zaklinać, że coś działa lub nie, ja podałem, przykład z info, że działa, ktoś uważa inaczej – w porządku,
niech da coś od siebie, chętnie poczytam.
https://polpatron.pl/pl/aktualnosci/kame...ry-nasobne
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !