Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Synteza amfetaminy z P2NP (lepsza metoda)
13.08.2025, 12:18
No faktycznie nie ma hcl. Jak wytłumaczysz takie zjawisko? - Dostałem kryształ dość spory. Po pokruszeniu przepłukałem acetonem a potem rozpuściłem we wodzie i przefiltrowałem. Po odparowaniu wody na łaźni została taka gęsta ciecz. Po dodaniu acetonu momentalnie doszło do krystalizacji i został suchy biały proszek. Praktycznie bezwonny, na pewno nie walił rybami ani myszami jak to feta, bardziej takim ketonem. Proszek nie był higroskopijny, działanie ewidentnie amfetaminowe. Czy to był siarczan, który przed oczyszczeniem był związany jakimś innym związkiem w kryształ?
włodzimierz Jeśli masz ochotę, możesz wytłumaczyć conieco jaka forma jest najlepsza? Poza różnicami w biodostępności są jakiś różnice w profilu/długości działania? Chyba nie bez powodu w Adderalu są 3 rodzaje. W tym monohydrat asparaginianu i sacharynian. Wiadomo coś o tych formach i czy jest sens takowe wytwarzać na potrzeby rekreacyjne?
włodzimierz Jeśli masz ochotę, możesz wytłumaczyć conieco jaka forma jest najlepsza? Poza różnicami w biodostępności są jakiś różnice w profilu/długości działania? Chyba nie bez powodu w Adderalu są 3 rodzaje. W tym monohydrat asparaginianu i sacharynian. Wiadomo coś o tych formach i czy jest sens takowe wytwarzać na potrzeby rekreacyjne?