Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Rodzice na wczasach, zakupy u Kolekcjonera i policja w krzakach...
Oj tak Bóg nas kocha witam w klubie ja miałem okazję składać zeznania na komendzie po 60mg 4homipt'a 20mg na wejściu po 2h 40mg dorzutka a 30 min później byłem na komendzie Faza piękna na szczęście mogłem siedzieć hahahaha zatrzymała nas suka bo kumpla 40mg zmiotło. Miałem przy sobie 10 nepa i 4hexa(na szczęście był jeszcze legal).
Szkoda tematu xd
Zatrzymano nas pod moim domem
A teraz hit:
Siedzę w pokoju na psiarni, typ pyta co to jest to mówię na pewniaku ,podając CAS(nie wiem skąd mi się to kurwa wzięło xd) . Bierze się za test czy to nie futro. Wsypuje szczypte do testu,łamie fiolkę a mi w oczach bach pieknę niebieskie światło z pulsacją xd no to pizgam tekst „łoooo to jest dopiero cudowny błękit„
Na co On patrzy jak na pojeba... Chwila konsternacji.... Woła kolegę i wali do niego teks:
„Ty zobacz, już gdzieś ostatnio to było żeby się test na amf na intensywny żółty barwił,Trzeba zadzwonić on chyba nie kłamie o tym co bierze„
No hit byłem rozjebany. Nawet kłamać nie mogłem.
Na szczęście NEP był NEP'em. reszta fazy w celi. Brak dalszych nieprzyjemności. Do domu.
Do teej pory myślę o tym co oni musieli sobie myśleć
Szkoda tematu xd
Zatrzymano nas pod moim domem
A teraz hit:
Siedzę w pokoju na psiarni, typ pyta co to jest to mówię na pewniaku ,podając CAS(nie wiem skąd mi się to kurwa wzięło xd) . Bierze się za test czy to nie futro. Wsypuje szczypte do testu,łamie fiolkę a mi w oczach bach pieknę niebieskie światło z pulsacją xd no to pizgam tekst „łoooo to jest dopiero cudowny błękit„
Na co On patrzy jak na pojeba... Chwila konsternacji.... Woła kolegę i wali do niego teks:
„Ty zobacz, już gdzieś ostatnio to było żeby się test na amf na intensywny żółty barwił,Trzeba zadzwonić on chyba nie kłamie o tym co bierze„
No hit byłem rozjebany. Nawet kłamać nie mogłem.
Na szczęście NEP był NEP'em. reszta fazy w celi. Brak dalszych nieprzyjemności. Do domu.
Do teej pory myślę o tym co oni musieli sobie myśleć