Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
16.08.2025, 20:57
![[Obrazek: 4mmc27.jpg]](https://i.postimg.cc/2mT8W1TJ/4mmc27.jpg)
Temat pierwsza klasa.
posypałem znajomym na grillu i byli powykręcani jak cholera. I ja tez po którejś kiełbasie i paru małych pasach stwierdziłem ze a chuj tam, zapodam duzą bombkę bo te paseczki do tej pory to były takie sobie. "Noo bo przeciez nie ćpam od wczoraj i przetyrany trochę jestem i w ogóle i takie tam."
Zezarłem 500 mg i popiłem browarem (bo czym innym). Coś wchodziło długo chyba przez te kiełbase, ale jak weszło to ja pierdolę. Dezorientacja, nieogar, stanąłem w miejscu i sie zaczałem "modlić" do tego grila kurwa xD az musiałem usiąść na trawniku. Po paru minutach juz ogarnąłem, ale dalej byłem zrobiony jak sam skurwysyn, "przechodziły" po mnie fale jakieś czy inny chuj, no czapa sroga. Na początku było trudno myśli pozbierać jak się chciało podzielić jakimś bardziej wyrafinowanym konceptem niz "kuurwa ale pizda".
Nie wiem skąd sie jakieś te pokłady neuroprzekźników pojawiły co je ta bombka wyjebała, myślałem ze tam juz nic nie było do wyjebania. Moze to przez mix z kiełbasą.
efekty uboczne - głównie ciśnienie na dorzutke
poza tym to nic szczególnego, normalka. po zjedzeniu ok 1,5g nie było źle.