Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
a-PVP - Opinie o produkcie
19.08.2025, 07:36
It arrived on ******🤘🏼
Pakowanie bdb i próżniowe. 5g
Poszło 80mg sniff...
Konsystencja suchutka, mąka, delikatnie jakby pod żółty kolor, zapach mmmmmm Alfa pvp!!!!!!!!
Matko Bosko Częstochowsko?!!!!;!!!!!!!!??!!!?
Ile?????
10-20sekund?
I już bomba i rozkręca się jak BMW 1000rr na odkręconej na maxa manetce z 20 km/h do 300km/h
Więc po max 40 sekundach masz pełną pizdę na bani! Odrazu zapomniałem o wszystkich alfach jakie Teraz są!!! W głowie tylko apvp od Gienia od kolka i od pojedynczych. Ona jest taka sama albo i lepsza!!!!
Vapo! Jeden buch Ci ścina kolana.
Zwierzęce libido
Mega ekstremalnie mocna stymulacja
Długo trzyma. Lekko 1h
Schizy na lajcie w miarę.
Przy 100mg sniff to obraz jak po LSD. na ścianach wzory, kółka itp i lekko czerwona poświata. Stare dobre apvp też było psychodeliczne. Obraz w 8K
Muza miażdży sutki
I tryb GOD MODE. JAK mi tego brakowało!!!!!!!!!!!
Leżysz albo stoisz, ktoś coś pyta odpowiadasz za nim skończy zdanie i nie dosc, że szybko, wyraźnie,używasz innych słów niż zazwyczaj, mówisz kurwa to samo ale w 4 zdaniach a nie 7 czy 9!!!
Wiesz, wszystko o wszystkim i na każdy temat.
Rozmowa to mogła by trwać w nieskończoność.
Twoja wiedza naprawdę jest przez UJ. Gadasz o astronautyce i to mądrze a nie Jakiś bełkot.
I jak ktoś lubi rapować, freestyle np. jesteś GOD RAP!!!!!!
CHYBA 20MIN freestylem leciałem z refrenami i bez potknięcia się. Z sensem, ładem i składem.
👑👑👑👑👑PRAWDZIWY I JEDYNY OD CZASÓW DELEGALU........
POWRÓT, NASZEJ KRÓLOWEJ 👑👑👑👑👑
Zmiata konkurencję z planszy!!! Nawet boolch.....
I jego APHP.
11/10
Biorę 100g tylko muszę się zapożyczyć. Przecież u mnie to lata po 350zl za giet!!!!!
A ludzie na granie dwa dni i dwie noce latają i to tak grubo w uuuuj.
Dzięki Vendorze
@Chemical-World.to 💀🤯💥🔥❤️
PS. Nie to nie sampel..... . 🤘🏼
Pakowanie bdb i próżniowe. 5g
Poszło 80mg sniff...
Konsystencja suchutka, mąka, delikatnie jakby pod żółty kolor, zapach mmmmmm Alfa pvp!!!!!!!!
Matko Bosko Częstochowsko?!!!!;!!!!!!!!??!!!?
Ile?????
10-20sekund?
I już bomba i rozkręca się jak BMW 1000rr na odkręconej na maxa manetce z 20 km/h do 300km/h
Więc po max 40 sekundach masz pełną pizdę na bani! Odrazu zapomniałem o wszystkich alfach jakie Teraz są!!! W głowie tylko apvp od Gienia od kolka i od pojedynczych. Ona jest taka sama albo i lepsza!!!!
Vapo! Jeden buch Ci ścina kolana.
Zwierzęce libido
Mega ekstremalnie mocna stymulacja
Długo trzyma. Lekko 1h
Schizy na lajcie w miarę.
Przy 100mg sniff to obraz jak po LSD. na ścianach wzory, kółka itp i lekko czerwona poświata. Stare dobre apvp też było psychodeliczne. Obraz w 8K
Muza miażdży sutki
I tryb GOD MODE. JAK mi tego brakowało!!!!!!!!!!!
Leżysz albo stoisz, ktoś coś pyta odpowiadasz za nim skończy zdanie i nie dosc, że szybko, wyraźnie,używasz innych słów niż zazwyczaj, mówisz kurwa to samo ale w 4 zdaniach a nie 7 czy 9!!!
Wiesz, wszystko o wszystkim i na każdy temat.
Rozmowa to mogła by trwać w nieskończoność.
Twoja wiedza naprawdę jest przez UJ. Gadasz o astronautyce i to mądrze a nie Jakiś bełkot.
I jak ktoś lubi rapować, freestyle np. jesteś GOD RAP!!!!!!
CHYBA 20MIN freestylem leciałem z refrenami i bez potknięcia się. Z sensem, ładem i składem.
👑👑👑👑👑PRAWDZIWY I JEDYNY OD CZASÓW DELEGALU........
POWRÓT, NASZEJ KRÓLOWEJ 👑👑👑👑👑
Zmiata konkurencję z planszy!!! Nawet boolch.....
I jego APHP.
11/10
Biorę 100g tylko muszę się zapożyczyć. Przecież u mnie to lata po 350zl za giet!!!!!
A ludzie na granie dwa dni i dwie noce latają i to tak grubo w uuuuj.
Dzięki Vendorze
@Chemical-World.to 💀🤯💥🔥❤️
PS. Nie to nie sampel..... . 🤘🏼